IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa
dejte mi plis povedat, kaj bi ve naredile.
nardit zjutraj kekse s sadjem, kosilo pire z maslom in mlekom, večerja čokolino? ali vztrajat pri jutranjem sadju, normalnem kosilu z zelenjavo, mesom in prilogo in večernim jogurtom ali skuto?
ali kakšna čist druga opcija?
umpalumpa, jaz bi se odločila za drugo varianto pri tebi, glede na kilažo, če je dobre volje, potem ni lačen,
marmelada: jaz sem jo že dala, manj sladko, pa čebulo na olivnem olju prepraženo tudi, saj tako naredim rižoto in še kaj.
prebranac in podobno: smo ga danes imeli in mi še na kraj pameti ni prišlo, da bi to jedel.
palačinke:ne vidim razloga, da jih ne bi jedel, če so narejene samo z rumenjakom, jaz se tega sicer še nisem spomnila, ker ne vem kako bi Tian to žvečil v ustih. Res pa je, da delam palačinke bolj nikakve glede kalorij (ponavadi nič sladkorja, pa 1 jajce,...) Saj potem fila vse nadomesti

.
Mislim, da so večji problem kakšni piškoti, ki niso za dojenčke, pa peciva itd, saj to je pravi beton (kombinacija sladkor, maslo ali margarina, moka, jajca).
V gostilni enako kombiniram z juhico in tisto zelenjavo, ki jo dajo zraven kot prilogico, ampak Tian bi rad jedel tenstan krompir

.
Sicer pa, a ni bolje, da jedo to kar mi, saj čez 2 meseca in pol, pa če bi šli v vrtec normalno (eni grejo že pri 11 mesecih med letom), bi morali pa že kar vse jesti, no ne mislim začinjeno itd, samo brez soli jim pa tudi tam ne pripravijo hrane. Naš Mark je šel v vrtec z 11 meseci oz. na uvajanje še prej, mislim, da jim tudi že solatko dajo, pa take, valjda je mleko navadno kravje, razen, če ne prineseš potrdila, da je alergičen, itd. Aja pa kruh z marmelado mislim, da tudi že dobijo, no saj bodo bolj vedele punce, ki delajo v vrtcih.
Tian je tudi že po slamci pil fruktalov breskov sok, pa kljub temu še vedno rad pije vodo, ali pa tisti ful razredčen hippov čaj.
Drugače je pa danes Tian spal samo 1x čez dan in to kar 4 ure. Je bil pokonci od 8-13.00, nikakor zaspati no potem je pa potegnil.
Smo pa mi v tem grdem vremenu pekli zunaj na žaru, celodnevni piknik, ja malo imamo tudi strehe, pa je šlo. Ampak smo se pa spomnili ta pravi dan.