hej, lejdis!
no, evo pa ga imamo... 8. zobek
... tudi prehlad se je umiril, samo še nosek je malo zabasan (fiziološka je in še teče v potokih), zakašljamo pa samo še tako mimo grede...
dzanika...
za službo... za nedoločen čas
... super super super...
glede postov... si take lepe novice napisala, da bi ga lahko vsaj še parkrat objavila
populis... meni je tudi Lovro tako lep, ko zaspi... sploh, kadar sem zmatrana in si želim, da bi imela mir
mojcek... nosek redno spiraj s fiziološko... kašelj je pa tu nujno zlo... netek pa tudi, naš zdele že 4. dan bolj malo je, verjetno pri takem stanju hrana zanj niti nimam nekega pretiranega okusa, pa mu ne potegne... samo poskrbi, da bo Živa veliko pila... je to bolj pomembno, kot hrana...
metuljcek... super za hiško...
... midva bi tudi nekaj, samo ne na Hrvaškem... na splošno mi tujina ne gre, sploh pa, da bi imela tam kakšno svojo nepremičnino... ne vem zakaj, ampak kamorkoli grem čez mejo, se tako čudno počutim...
letošnji dopust... midva pa letos ne bova šla daleč... v kampu Ankaran sva v najem vzela mobilno hišico za mesec junij in bova z Lovrom dol cel mesec, očka pa 2 tedna... sva šla pogledat in nama je bilo zelo všeč, cenovno pa se nama tudi zdi OK - 1000€ na mesec (hišica za 5 oseb) + tur. taksa, za hrano bova pa itak zapravila toliko, kot če bi bili doma... upam, da bo vreme tako kot vsak junij zadnja leta... v avgustu pa tudi planirava it še kakšen teden, samo tisto bomo šli pa verjetno s šotorom... naš "ata vojak" je v jeseni nabavil vso kamp opremo, pa da vidmo kolk ga je deca za tako dopustovanje... sem malo v dvomih...