večerna rutina: mi jo imamo že od prvega dne. je nekako spontana, ker sovpada z rutino starejših fantov. In zaenkrat
paše - ne bom preveč hvalila, da mi ne zamenja noč in dan. Torej, ko gresta bratca spat (med 20 in 20.30), pupo umijem (prav zaradi rutine jo zaenkrat kopam še vsak dan, ampak brez mila) in ok 21h se podojiva in gre spat. Vsak dan isto, čeprav sem ravno danes opazila, da bi njej pasalo že prej. Ampak morata it fanta najprej, da je potem mir. Pri nas se je razlika dan - noč naredila sama od sebe, ker ko gresta starejša v posteljo, postane KRASNA TIŠINA
. Tudi ponoči se dojiva v čisti temi in tišini, je ne ogovarjam. Tudi če jo bo treba kdaj previt (za1x še ni prišlo nikoli skoz), jo bom v poltemi in tišini. Tako sem delala tudi prve dvakrat in se je obrestovalo.
posvetovalnica: da spet ne pozabim, imamo jo 7.4. Vidim, da vaši škratki ful napredujejo, jaz pa se bojim, da bova midve na spodnji meji. Ker je ful suhica. Ampak zrasla pa je, se mi zdi, vidim po oblekcah.
Zdaj grem pa še kaj nardit, ko imam ravno obe roki frej. Pri nas je tudi zvečer na sporedu jok, dretje,... pa se potem nosimo in zibamo in hodimo gori doli, vmes še kakšno pravljico preberemo, pa kakšno večerjo pojemo... skratka, če bi nas kdo gledal, bi verjetno pobegnil...