leotia
mogoče je res alergija na pamperske, ali pa kak prašek, če imaš bodi in je tam stik s kožo...če dojiš mogoče kaka alergija na hrano..ma ne vem,,,boš mogla sama pogruntati...
Evo naš je pojedel, se pocrklal v naročju, in že spi....očka in Naja pa tudi...
Ej jaz sem tudi čisto out...smo šli danes peš fuuuuulllll daleč...za mojo kondicijo je bil to ultra maraton- ja recimo da je kakih slabih 5 km v eno smer, potem vam je jasno...ja treba je bilo še nazaj....šli smo namreč peš do tašče ki nas je povabila na kosilo, pa pri enih prijateljih smo bili na kavici...ja čudovit dan je bil, samo ne vem, če bom jutri lahko vstala s postelje, ker že zdaj čutim vse sklepe, kosti, mišice (še tisto kar jih je...
)....Timon pa je bil maximalno priden....spančkal je in pojedel....in to dvakrat.,,,,čisto malo je bil buden..no zdaj je bil slabi 2 urci, pa kopala sem ga, da se je malo zmatral....upam da bo ponoči tudi priden...morm pa povedat da že 2 dni jemo po 120 na obrok...in to čez dan na 3 in pol urce...ponoči pa na 4 ali skoraj 5...je pa danes prvič mi ven porinil cucelj in 20 pustil na koncu...no še to po kupčku ki ga trikrat podirava, predno sprazni stekleničko, ker je drugače to prehitro za njegovega bušija...
Naša tavelika ima pa nekaj vnete učke..čisto rdeče in gnojček ji ven teče..bo jutri z mano doma...sem ji prej s fiziološko izpirala...je rekla, da peče...no pa eno antibiot.mazilo sva dale noter...ki je njen že od noric, piše pa gor da je za bakterije ki povzročajo vnetja na učkah..torej ne morem zgrešiti..me prav zanima kaka bo zjutraj, božčka....to pa veste da so pediatri zelooooo proti kamilicam, ker škodijo očkam,ane?...včasih so pa naše mame samo to delale....hm
Naja, kaj sem ti poslala? Nimam pojma kaj misliš...no bom pogledala...jutri..danes je že na off....kot tudi jaz...
Nč punce...se slišmo...dobro spite...pa na Primorsko kaj več sončka, da boste še ve izkoristile..ma kolk je bilo v Lj? Mislim da nekje 24....je kolegica rekla, ko so se vračali s Savudrije, da je bilo tam 17, skoraj v Lj. na avtocesti pa 25
no ja....šeeeeeeeeee....čeprav alergija pa dela svoje...