IZVIRNO SPOROČILO: lejca
Piruri,a bi ga morala pristavit tud kadar nimam mleka? Ko pa sem ze probala pa sam zagrabi in potem spusti ,ko vidi da nic ne pritece?!
Mleko je...tudi jaz imam kdaj občutek da vleče v prazno, potem pa vidim, da ima polna usta in še cedi se mu pri straneh...v štartu tudi mleko ne priteče takoj, zato najprej "poizkusno" potegne..nam je v materinski šoli rekla, da nas je narava ustvarila tako, da mleko zagotovo je...res pa je, da je materino mleko bolj redko in zato so hitreje lačni...
Pri meni je ponavadi tako, da imam zvečer zize kot dve prazni mlahi za vodo...pol pa sama malo pritisnem s prsti in se pojavi kapljica...
Naj ti povem, da se tudi naš obrača proč, kot da bi mu smrdel lanolin, ki si ga namažem na bradavice...včasih pa kar hlasta po bradavici in jo liže kot sladoled, pa se jezi ker je ne more zagrabit...booo...jaz se ob vsem tem zabavam in se ga čez dan trudim pristavljat tudi na dve uri...
In to ti polagam na dušo...ČIM VEČ POČIVAJ, če imaš možnost...drugo lahko vse počaka...zdaj sta važna ti in tvoja beba...izkoristi te trenutke, ker tako hitro minejo...