evo mene....mater vsak večer sem ko cunja...sam posteljo še vidim...danes sem imela cel dan spet pestro...med drugim sem šla s Timonom v Citipark po ene par daril, za bližajoče r.dneve....jutri grem delat osebno za njega, pa sem ga hotela danes slikati, no fotograf, in ga nama 10 minut ni uspelo zbuditi...kar spal mi je v naročju,glava pa levo-desno....kolk sva se smejala...no tako da sva obupala...ko pa je pogledal, pa spet glava ni bila naravnost...pa sej ne vem, zakaj ne moreš čez mejo kar z roj.listom...ko so tako majčkeni, pa ful se spremeni jim obrazek...brezveze...
Evo mala spi, mali spi...prej je bil tolk dober...sem ga skopala, pa zmasirala rokice, nogice, trebušček, glava in nakoncu še hrbet, in je kar omagal na previjalni, ko sem ga po hrbtu masirala...pravi uživač
potem pa je dobil 60 čajčka...ga je z veseljem popil...in ajaja...je pa prej jedel ob 18ih, pa sem mu prvič dala železo...mater kako se je nakremžil....ja še dobro da je bil želodček še prazen, ker drugače bi ziher freske delal...potem pa sem dala še enkrat, kar je ostalo v tisti merici, z mlekom, pa je bilo uredu...upam da ne bo kake reakcije......prdi pa 100 na uro...danes me je 2x nahecal, ga previjem, on prdne, in jaz 100% prepričana da je pokakan, in nič...in to 2x...ne vem kaj mu je..no sej...po moško...Naja ni bila tak prdec...
Dejte mi povedat, tiste ki dodajate oz.so samo na AM, sej vem da smo že ful velik predebetirali o tem, samo kolk zdej pojejo vaši škratki, naš je 2 meseca star, pa je na 3 ure in pol ponoči pa 2x skoraj na 5 ur...pa je pribl.120 na obrok...to pride ene 7x...a je to preveč?...no sej prej sem ga s čajkom pretentala...nočem pa da bi prišla k P, pa bi mi rekla, da je premalo gor šel, čeprav ima lička ko hrček...
Prej sem pa likala že bodije s kratkimi,,,mater kolk mamo cunjic,,..že več nimam kam zlagat...bi lahko trojčke imela...