Lejca glede dojenja ti lahk sam rečem, da boš mogla sama pogruntati. Žal. Ena ti bo rekla z obeh, ena z ene strani,,,ma odvisno kolk maš mleka...sej nekje celo svetujejo samo z ene...ma jaz vem sem vedno z ene do konca (kao..ker je bil lenček je to trajalo in trajalo tudi 30 minut) in še prvi naval mleka na drugi strani....
Pa sem rekla ko mi je tako joška nagajala z mastitisi, da v 2.bo pa šlo..evo figo...po 12 dneh mastitis...spet lenušček mali...no ja...če pa te špika, pa je mogoče še mleko noter...moraš paziti, da res sprazni eno stran, da ne bo prišlo do zamašitve, potem ni nič dobro. Moj nasvet je, da če je tak lenušček, pojdi pred dojenjem pod vroč tuš masirat dojke, da lažje mleko ven teče, ko bo vlekel. Mogoče ti to pomaga. Jaz sem se kar čez banjo sklonila in tuš na joške.
Najaa a tolk železa al kaj?...omg....do 1 leta?...halooo?...kot preventiva je nam rekla, pa do 1.leta?...no bomo videli na 2.P.
Moj Timon je pa včeraj kakal ponoči, čez dan nič, in potem je bilo danes malo pred 7.cela kalvarija...ni bilo nekega dretja, samo pojokal in napenjal se pa je ene pol urce...potem sem mu dala mlekca, in se je vmes napenjal in je šlo. Ulalaaa je bilo drekeca...potem pa se je tako smejčkal...olajšan...
Drugače pa tiste ki dojite, je lahko dojenček mislim da zaprt 4 ali celo 5 dni in je to normalno...to mi je moja patron.rekla, oz.tudi na forumu nekaj mislim da piše o tem. Pač dojenček bolje izkorišča mleko ki ga popije, saj to je dobro...samo če se pa revež trudi kakati., pa ni luštno to gledati.
Tasa kaj pa če ji pomagaš s palčko za ušeska, daš malo hladilnega gor, in v ritko malo porineš. Meni je tudi to Patronažna reklal da pomaga....se prav spomnim, ko mi je to rekla, ob 1.kopanju, ko je na to padla tema...
Persida bravo za tvoja bauca....da jih več ne matra...ful lepo...zdaj boste končno zaživeli a...to mora biti res grozno ko en zančne, pa neha, pa je drugi na vrsti...