IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
tasa kok je lepa mala!
Čuj, z mojim sva se ravno danes pričkala, da dokler Tija ni bila v vrtcu, sem jo vsak dan peljala ven, pa čeprav s prevleko čez voziček, če je deževalo ali s palerinami in dežniki. In je bila res redko bolana... Zdaj pa ko je v vrtcu in skoz bolana, jo pa še bolj zavijamo v vato in ne hodimo ven... kar je meni čisto brezveze, ker če otrok nima vročine, je dobro da gre malo na svež zrak. Imam prav?? Dejte mi vsaj ve potrdit to, moj pravi da ni tako!
jaz se strinjam. Midve sva zunaj noč in dan (no, ponoči nisma da nebom kake socialne na vrata dobila

). Ko sem v stanovanju se mi taaak spi in vse, ko pa sem zunaj pa sem polna energije. Koda mi sploh spanca ne primanjkuje..
Najaa..saj moj bi tud bil enakega mnenja kot tvoj dragi,tak da..
obračanje.. mi je znano. Zdaj sem jo že parkrat "dobila"ko jo vzamem iz postelje da leži frajerka na hrbtu. Pol pa mi ni nič jasno ali sem tak zaspana bla da sem jo dla ponočina hrbet spat ali ne. Pa jo vredu podpolcam z pojštri.Ampak očitno ima voljo in moč,da se obrne..
sanna..super da ste se porihtali..
persida.. ma danes mi je glih ena rekla.je še tak malakoda je mesec stara,pa ne 2. Ampak sem bila pametno tiho..

Ma midve jemljema okol 800g /mesec gor. Mi je sestra rekla da je OK, zdravnice ni bilo-je zbolela.
MalaČebelica.. ja moja mami ji stalno nekaj novega naredi. Imam že vsega tolko doma da joj. Počasi bom mogla mami rečt naj nabavi novo omaro..
novo... Kak je lepa Zoja

A nam je tu hotela povedat kak vic, kak se smejčka??
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA
Eno vprašanje? A mi pride katera maladva cartat jaz sem rekla da grem spat z njima ,pa me ignorirata ker je skoz eden buden in mu nekaj fali.Kaj le carta .
pripeli jih k meni..moja spi,jaz pa namesto da bi šla zraven..se tu po RR potepam.
jjasna.. lepi je Leon..pa pravi jedec očitno. Zdaj pa si predstavljaj našo mini žabo zraven z 3800g..