jooooooooooj, tako dolgo se že nisem oglasila na RRju, da vas prav pogrešam. Ma, čez dan Jure bolj malo spi, pa moram potem tisti čas, ko drema, izkoristiti, da kaj po hiši postorim. Še dobro, da je dragi tudi doma, ker drugače bi bila pa res kriza, bi imeli že svinjak doma, hahaha.
Cita, upam, da se hitro pozdravite in da se ti poštima tudi vse ostalo, kar te muči.
Posvetovalnica - včeraj smo jo imeli. Jure ima že 4400 g in 58 cm. Naslednjič se vidimo 3.7., kontrolo teže pa imava 22.5. Jaz se pa čudim, zakaj mu določene cunjice niso več prav
Driska - a ima še kateri od vaših otrok drisko? Jure jo ima že cel teden in sploh ne vem, kaj naj naredim. Pri hrani se strašno pazim, nič svežega sadja in zelenjave, nič svinjine, čokolado sem začela jesti šele po tem, ko je dobil drisko, če bi ga mogoče kaj zaprlo, pa ni nič pomagalo, nič konzerviranega ne jem... Zdaj mi je pediatrinja predlagala, naj poizkusim dieto brez mleka in mlečnih izdelkov za tri dni, če bo kaj boljše. No, zaenkrat ni še nič boljše, jaz pa dobesedno nimam več idej, kaj naj jem... Torej, imate kakšen predlog, kaj naj naredim?
Jasna - lepo se imejte jutri!