ojla...kako ste...evo, ne vem kaj je z mojim sončkom, al ga je vreme danes tako uspavalo...no, cel dan ni spal prav veliko, prej je jedel ob 15ih, pa je zaspal trdno ob 16.30...spal je do 20.30, sem ga mogla jit zbudit, ker sva se še kopala. Upam da ni kaj ritem zamenjal, zaradi včeraj. Bil pa je mimo plenice polulan, ne vem kako se mu je to zasukalo
, ja pri Milerjevi je vse mogoče, drugače pa mal kombiniram pamperske z beauty baby,..mah slednje so le bolj bombažne se mi zdi, kot Pamp.ki imajo tisti glupi gel...
Lejca , sam da je boljše zdej. Ja je kar alergena pistacija. Mene pa tale seneni nahod fuuuuul matra. A ima še katera te probleme...ma je kriza. Na morju nisem imela včeraj nič težav, danes pa spet. Pa to je tud sitno. So mi testi pokazali da sem alerg.na vse rdeče meso, najbolj svinjina, pa ptiči, zajci ful, sem mogla dva hišna ljubljenčka oddati nekoč..., osa (ne čebela
), mačka delno, no in potem gre še navzkrižno alergija. Če si na brezo, je zraven vso pečkato sadje, pijače z mehurčki, arašidi, koruzna moka, potem trave so tudi nekaj povezane s hrano, samo ne vem točno.....ma kar nekaj sranja, samo jaz se ne ravnam glih vsega tega, ker potem lahk ne vem sam to tuhtaš. Najbolj me cvetenje matra, pa mehurčki (postanem hripava, al kokakola, ali pivo,...)groza...sem bila že na imunoterapiji, so me v dobrih treh mesecih cepili 19x, za trave, tako da lani je bilo maja res lažje, ko je breza ponehala cveteti in so začele trave, breza pa kar še seka grrrrr....
tudi homeopatsko smo že poskusili zdravljenje, pa neka bioresonanca....