Dobro jutro...danes sem pa tako nenaspana, da je joj! Se je Blaž ful pogosto zbujal ponoči, pa zvijalo ga je non stop,da se je celo noč napenjal in renčal, pol je bil sredi noči pokakan, ko ga je moj previjal, se je pa mali tako usral,da je šlo po možeku, pojstli, vseh cunjah...grozaaaa, no in za finiš se je še Taja zbudila že ob 6.30,ker je naša kuža začela lajat...moj pa cel dan dela, upam,da zdržim do večera,da ne bom kje stoje zaspala.
tašča - vidim,da se strinjate, da nisem jaz čudna oz. midva z mojim...ma v bistvu sta kar oba s tastom taka...sta se naprdnila zdaj in smo prekinili stike (trenutno) in to zaradi čikov, groza no, da so jim bolj tej čiki pomembni kot vnučki...pol nam pa še rečeta,da naj se midva z mojim malo pomeniva glede tega...ma nimava se kaj menit, tako je in tako bo...je pa moj še bolj strog glede teh cigaret, kot jaz...ampak sem pa itak jaz tista,ki ga baje šuntam proti njim...no comment
Včeraj smo šli končno malo ven, po celem tednu...jaz upam,da Blažu ne bo škodilo...saj,če ima samo še malo nosek zabasan in je brez vročine ni problem,če gremo ven, ne?
Najaa - ne,nisem še dobila pestunje, a ti si jo? Me zanima,če je res bombaž, da ni kaka plastika, ker pol je ne bom kaj dosti uporabljala.
Za sprehod pa se moramo itak zmeniti!!!
Grem pojest zajtrk,če bodo otroci dovolili