IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
še jaz se malo oglasim.
Lija je skopana, ati pa zunaj na cigaretu.
pocka..prav da ste jim povedali. Moj tudi kadi in odkar je Lija prisotna ni pogoja, da kdo kadi v stanovanju. tudi vsi obiski ki prihajajo in kadijo, gredo al ven na hodnik ( v bloku) ali na balkon. In vsi razumejo, da se zraven Lije pač ne kadi.. Ne razumem pa te tvoje tašče , jaz bi jo že poslala nekam..
pupa.. mi smo strigli nohte po mescu dni. Ampač pe si že v akciji pa pridi še do nas..mi bi Liji tud morali jih zdaj ponovno. zdaj ko panča ji bom jih postrigla.
persida..
upam da ni nič hujšega..
KAJ ZDAJ MB. MAMICE..KDAJ SE KAJ DOBIMO??
ojla.
mi smo se zdaj nekak odločli da bi skočili malo na morje - od srede do sobote. tak da če se mislite dobit ta teden bi se po še enkrat kmalu, da se lahko še midve pridružima. no, ni pa še sigurno glede morja - jutri se bomo odločili ko bomo videli kako bo napovedano vreme
a že kaj veš, če prideš??
mah sploh ne vem kaj naj, ker se mi zdi, da je zdaj mala še celo malo prehlajena. sicer lepo pije in lula in kaka vse normalno. diha lepo čez nosek ko pije, ampak med spanjem nekaj pohrkuje. sicer to dela že praktično od rojstva naprej, ker se ji včasih mleko nekje notri ustavi, ker precej poliva, včasih prilti kaj tudi skozi nosek in zgleda da se ji včasih nekje nekaj še ustavi in tisto pohrkuje gor in dol. ampak zdaj je pa še cela neka hripava postala se mi zdi. če se dere tak malo zapiska včasih vmes. to se je začelo včeraj popoldne pa še kar traja danes. no zdaj spi. ampak prej je nekaj rogovilila in je malo piskala zraven. vročine pa nima. pa ko poliva, je včasih tisto mleko malo sluzasto. kot da bi res neko svinjarijo imela v grlu. ampak ni pa nič kaj več polivala kot običajno - da bi kaj bruhala al pa kaj.
v soboto je bil precej veter ko sma šle na sprehod, pa se je nekaj drla in sem jo vzela iz vozička da bi jo potolažila. pa se mi zdi da je možno da bi jo napihalo. potem pa se je še tako ohladilo pri nas iz sobote na nedeljo ponoči, da ko se je zbudila za jest, je imela čisto ledene rokice, nos in ušesa. me je skoraj kap zadela. tak mrzla ni bila še nikoli. od panike sem ji šla kar vročino merit. čeprav bi verjetno za vročino morala bit vroča in ne mrzla
zdaj ji vlivam notri v nos fiziološko. drugo pa nimam ideje kaj naj. čakam da mine...
za zdravnika se mi še ne zdi potrebe. kaj menite? bi pa šla na morje, ker mislim, da ji lahko morski zrak samo koristi, ampak me je strah, da bi jo vožnja preveč izmučila al pa da bi se še zraven bolj prehladila pa ne vem kaj naj