IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
Halo punce
Evo prvo sem malo pokomentirala in pocitirala, zdej pa da še opišem svoj dan. Kot sem vam že zjutraj napisala smo vsi trije odšli prvo na kavico potem pa peš do praddedka in prababice kakih 6km...Nikec je pančal, midva z dragim pa sva komentirala hiše in kako bi midva imela
...namreč si ful želiva zgraditi hiško, pa vendar še iščeva parcelo...ampak tudi to še bo
.
Potem smo imeli tam kosilo in se malo spočili no in pozno popoldan peš nazaj proti domu. Potem je prišel tast mi voščit za rojstni dan in prinesel bone za Intimissimo
(bom sexi
) in tako je minil dan. Potem pa seveda večerni ritual,umivanje in hranjeneje Nikca, malo pospravljanja, likanja, pranja, tuširanje in zdej še končno mal na rr
. To je to.
nenči-pojma nimam kaj bi bilo narobe z Elo, čeprav jst mislim, da ni nič narobe temveč da si želi zvečer morda več pozornosti, pa ji paše da jo crklata in nosita
...hm ne vem no. Ji pa pošiljam en objemček Nik pa lllluuuubbbbčkaaa
.
No zdej pa grem cela zmozgana
v posteljo. Fajn spite, jutri pa se tipkamo.
Nočko
Brigita, da bi bilo še več tako lepih dni!

. Tudi mi smo imeli danes čudovit dan: smo ga preživeli kar na Bledu, dragi je šel malo veslat na Bohinjko, midve z Elo pa sva se orng našetali

. Barva Blejskega jezera je tako lepo modro-zelena, da je lepša od Azurnega morja

. V glavnem dan je bil prečudovit. Potem smo šli na kosilo na ribice in kalamare v gostilno z razgledom na jezero in je bilo kot na morju, še lepše, saj ni bilo takšne vročine, čeprav je bil kar vroč dan. Domov smo prišli šele ob 19.30, toda smo vseeno skopali Elo in je bila spet pridna. Pa celo jokala se ni pri uspavanju!

Nekaj je poskušala, pa sem jo vedno prehitela in uspela umiriti. Tako da je verjetno res samo večerna utrujenost in sitnobica, ki jo je treba zajeziti v kali, če ne se razvije v histeričen jok, ko niti ujčkanje več kaj dosti ne pomaga

. Ela se zahvaljuje za poljubčka in pošilja dva Niku. Pa nekaj mi je govorila, naj mu povem, pa je nisem razumela. Nik bo že vedel: ueeeaaaeeeuuuee ...

.