Ela je bila prvi mesec in pol skoraj brez joka, razen po par minut, če na primer ni takoj dobila hrane (še isto sekundo, ker jo je bilo treba zmešat

), toda zadnji teden pa je postala zvečer jokava. Do večera je čez dan vse ok, toda zvečer, ko pa postane ful utrujena in bi rada spala, pa namesto da bi zaspala, začne jokat. Danes sem jo uspela toliko umiriti in prehiteti v joku, da je po 20-minutnem uspavanju in vmesnem jokcanju vseeno zaspala brez histeričnega joka.

Očitno je zvečer pač bolj sitna in rabi več časa, da zaspi in zato tudi toliko več pozornosti in "pravega" uspavanja. V začetku ne smem sedeti, ampak moram hoditi naokrog z njo v naročju, mora biti v pravi legi, prava glasba ... vse skupaj se pa iz minute v minuto spreminja, tako da jo moram ves čas opazovati, da se preveč ne razdraži. Madona sploh ne vem, kako mi to uspe

. Tudi ponoči potem pridno spančka, če nazadnje jeva okrog 21h, se zbudi šele ob 5h, tako da ji moram odpustiti to večerno sitnobico, saj je zelo pridna punčka

. Pa tudi čez dan še vedno veliko spi in se uspavava brez težav, zato so me te večerne težave toliko bolj presenetile.