IZVIRNO SPOROČILO: detelja
NenaLena jaz sem imela na začetku tudi pol dneva priprave za odhod ven....zdaj pa majo dam na previjalno ali ležalnik jo slečem v tistem času pripravim čaj, sebe zrihtam, pripravim košarico za voziček, ampak to vse tako expres...pol jo previjem ji dam jesti, podereve kupček in vija ven...pol ponavadi moja čebelica joka, in še pila bi in še to in ono, na začetku sem ji popustila zdaj pa vem, da se cel dan prav naliva z čajem in pol samo bruha...in pol greve v parkca, seveda vsi
lepo pančajo ali opazujejo okolico samo midvi se dereve, ko sraki (no, tako glasne srake sploh ni
) in pol ko se zjokave zaspive in spive dokler mamica vozi po kamenčkih ali luknjastem asvaltu
Midve sva zdaj tudi že hitri, toda problem je v tem, da predolgo spima

. Pol pa se mora mamica še stuširat, najest in potelovadit. Pa še pospravit, da ne pustiva kaosa. Vmes pa že dve rundi Ela je in se previja, tako da na koncu greva na sprehod ne tako kot ene pridne mamice že ob 8.30, ampak ob 11h, 12h ali celo 13h

. Vsak dan si rečem, da jutri pa se bom res vstala skupaj z dragim ob 6.30, da v tem času, ko Ela še spančka, vse uredim in lahko greva vsaj ob 9h na sprehod ... pa si vsako jutro premislim, saj je posteljica tako mehka, topla in tako fajn je spančkat zraven Ele, najini glavi 10cm narazen, čutim njen dih ... pol pa kar ostanem v postelji dokler se Ela ne zbudi

.
Detelja si pa dobra, da kljub dretju ta male še greš v park

. Jaz hodim samo na pst, v Tivoli zato sploh še ne upam, ker me je strah, da se mi bo začela dreti. Tudi v mesto sami še nisva šli. Se mi zdi, da me bodo vsi gledali češ, kakšna čudna mama, da še otroka ne zna pomirit. Toda očitno ne vejo, da se včasih pač ne da, četudi narediš vse, kar je možno. Da se otrok pač dere. Toda meni je še vedno grozno

... To bom morala še predelati sama s sabo.