IZVIRNO SPOROČILO: veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74
Blue* tole z drisko je isto pri našem - sem mu pa dala biogaja kapljice in je ful boljše, tud prdi manj.
Naš Jakob prdi huje kot kak odrasel moški. Seveda se tudi napenja ko kaka. Če bi BioGaia kapljice pomagale, bi mu jih tudi jaz dala.
joj, a veš smo včeraj meli obiske pa je majo ati držal pa se je tako sprdnila, da sem že skoraj mojega obsodila

mene pa je kar polilo...1x pa je tako smrdečega spustila, da sem mojega že pošteno nahrulila pol pa dobr da sem bila poleg....naša maja ponoči včasih tako prdi, da te kar zbudi...je pravi dec pol pa še riga polega tako

jaz rečem naj samo, ker drugače se pa deremo ko srake in zvija nas itd....še man starejšim odleže a ne??? maji so bio gaia kapljice bolj pomagale kot pa simplex...zdaj pa uporavljamo vetrovne kapljice-koroške lekarne pa so najboljše....
mi smo pa tako tečni zaradi dlesni...man že zobki nagajajo...sam se deremo, če ne spimo...ali pa če dudo z gelom namažem pol je mir...drugače pa smo pridni glede hranjenja ponoči...gremo tam ob 19 spat najkasneje ob pol 20 in ob 4-pol 5 jemo in pol še do pol 7 spimo...potem smo mal pokonci in spet za kako urco dve spimo...
zunaj je spet tako tečen dan sam dežuje...ta dže me bo pokopal...
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!