IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
Pozdravljene mamice Aprilskih krof(e)kov in jagod in še nekaj nosečk!
tinaaja in Miška2006 - Hvala vama za nasvet glede termovke
, nama je isto včeraj predlagala patronažna, ki je bila prvič na obisku. Odlična ideja, ki zelo zelo olajša pripravo dodatka.
Pa Miška2006 hvala za nasvete glede dojenja, bom poskusila čim več preizkusiti, morda nam pa le rata, čeprav nisem ravno optimistična, ker si s črpalko načrpam le par kapljic in konec. Kljub temu, da si pred črpanjem dam v nos vpih ali dva sintocynona, umetnega oksitocina. Trudim se čim več piti, čeprav je kar težko stankati 3 do 4 litre. V glavnem, vse prepuščam usodi, da naredi, kar mi je pač namenjeno.
Si bom jutri vzela čas in malo pregledala teh 18 strani. Mene rana oziroma cel trebušček še konkretno boli, najbrž še toliko bolj zaradi druge operacije. Pa slabotna sem še vedno, tako da kar čakam dne, ko se bom sestavila skupaj. Sem govorila z eno mamico, ki je tudi imela CR in je rekla, da je rabila en mesec, da je prišla k sebi, tako da upam, da bo tudi pri meni tako. Tako zelo se veselim sprehodov v naravi, toda sedaj me že samo če stojim ali sedim predolgo, izjemno utrudi in me vse boli, kaj šele, da bi hodila.
Naša Ela pa pridno raste, je že presegla porodno težo, tudi bilirubin je padel, tako da je popolnoma ZDRAVA.
Jupi, vsaj da je z njo vse ok, če sem že jaz bolj pri ta šibkih.
Se javim kaj popoldan ali čez vikend, vsem pa želim čudovite pomladne praznike
,
NenaLena