IZVIRNO SPOROČILO: detelja
čer. kako ste kaj? po dolgem času se spet javljam...ful sve zunaj, potem ko maja spi si tudi jaz vležem, potem je mogoče tečka in tako ura, dan...odide...drugače sem v redu..maja tudi...včeraj sve bile v posvetovalnici (kontrola teže in višine)...pupa ima 58,3 cm in 4970 g...je prava baba...zadnje čase je ful dobre volje, se ful smejčka.....pa ful govori neki a-g, ali pa si tako odahne kot, če bi ji bilo tako težko...čez dan se mi je nekako navadila, da je na 2 h ponoči pa 3-4...samo, da bi zjutraj spala
tan ob pol 5 zahčne jamrat in pol mi včasih uspe potegnit do pol 6...rekord je do pol 7
Ja, ja poznam te jutranje pobožne želje
ali je možno, da sem že dobila menstruacijo????? danes je 5 t od poroda...kaka 2 tedna nazaj sem imela tak rjavkast izcedek in pol je počasi začel izginjat, potem sem imela še samo takega rumenkastega in nato nič...zdaj pa že cel teden ugotavljam izcedek ali m...ne vem kaj je...najprej se je spet pojavila taka temno rdeča kri, zdaj pa iz dneva v dan bolj svetla kri...prej sem šla na wc in sem opazila, da to kar fajn curlja...sicer mi vsi pravijo, da m ne bi smela še dobit-tudi sedaj ko ne dojim je še ne bi smela imet...kaj ve pravite? ste že za kaj takega slišale??? skoz sem se spravljala ta teden, da pokličem gin. pa je skoz bil dan prekratek
na sebe kar pozabim...upam, da so me po porodu dobr spucal, da ne bi kaj ostalo not...hmmm, kdo bi vedel...če ne bo ok, bom v pon. poklicala k gin....komaj 2.6. imam pregled..
v sredo smo bili pri tašči in tastu
in ko smo se vrnili domov je najprej bilo vse super potem pa sem naenkrat zgubljala vid...najprej je bila slika meglena, pol mi je pol slike manjkalo...moj lubi je najprej mislil, da se šalim...in vsako minuto je bilo hujše...dobr, da je bil lubi doma, da je vsaj majo lahko čuval...pol pa sem šla v kopalnico da pogledam (čeprav sem komaj kaj vidla) kako kaj izgledajo moje oči-bilo je vse ok, ampak vid je še vedno štekal...no in pol me je taka panika zagrabila, da sem tako jokala (ful sem se bala, da ne bom več nikoli videla) no in pol čez 1 h me je začela tako glava bolet oz pečt, da sem mislala, da bom umrla...pol pa še lubi ni mogel maje spravit spat-mala je navajena na mene...in pol sem jo z mukami dala spat...k dr nisem šla...mislim, pa da je bila tako močna migrena...pred leti sem imela že isto z očmi samo takrat je bilo po eni strani še hujše...par ur nisem znala ne govorit,nisem čutila ne nog ne rok...ampak žal dr pravega vrzoka niso našli...ostali so pri migreni...danes sem že boljše...in upam, da tako tudi ostane... Misliš, da je slučaj, da se ti je to zgodilo, ko si prišla od tasta in tašče?