Količina kapljic - dojenčki, ki pijejo adaptirano mleko, rabijo manj vitamina D, ker ga je nekaj že dodano v mešanicah. V maminem mleku pa je tega manj, zato se dodaja več kapljic. Mi imamo Plivit D3, pa dajem 2 kapljici na dan (pa še to kdaj pozabim ...). Pri Anžetu sem imela pa Oleovit, pa do 3. meseca sploh nisem dajala, ker je imel take krče, da je bilo groza. Mi je tudi P svetovala, da ni panike, če počakam. Do 3. meseca nekako je črevesje še nezrelo, potem se pa počasi tudi prebava uredi. Pri Sari pa ni takih krčev, jo sicer matra, preden se pokaka, ampak ni pa nič v primerjavi z Anžetkom.
Je pa tudi ona fejst razdražljiva in nepotrpežljiva - ni variante, da bi ležala pri miru, če je budna. Ves čas mora bit na rokah in ni šans, da se posvečaš čemu drugemu kot absolutno samo njej. Po mamici
.
Kontracepcija - sem imela včeraj pregled, pa se nekako nisem mogla odločit za mireno. Mi ne diši, da bi imela nekaj tam notri. Bomo pač en čas še gumice uporabljali, ko pa neham dojit, mi je pa napisal Yasminelle tabletke. Prej sem imela Logest, pa imajo te še manj hormona menda. Je pa vse v redu in lahko začnem tudi z intenzivno telovadbo, zdaj še nekako nisem upala pretiravat.
Telovadba - Punce, ki tečete - a vam kaj joške nagajajo?
Jaz sem zdaj že nekajkrat probala, pa me ful bolijo, ko tečem. Pa nimam velikih in zvečer tudi ne tako polnih. Mogoče bi morala kupit en dober športni moderček, zdaj sem imela samo tega za dojenje, pa me je bolelo, četudi sem fajn našponala naramnice.