Pozdravljene!
Da se vam malce javim. Danes smo imeli drugo posvetovalnico, čez en teden bomo stari dva meseca in sicer je naš
velik 55 cm in tehta 4960 g. Naslednjo posvetovalnico imava 07.07., ko bo padel tudi prvi pikec.
Drugače pa imam jutri poporodni pregled. Me prav zanima kaj bo kaj rekel, ga bom vprašala, kaj meni o četrtem carskem rezu
Mleko beba 1
Ali uporablja katera mleko beba 1? Sama sem do sedaj uporabljala beba pre in je bilo vse normalno (pri prvih dveh otrocih sem uporabljala Aptamil), sedaj pa sem prešaltala na beba 1 in mi je mleko ful čudno, ni lepo čisto, ampak zgleda kot ful razredčen gris. Tudi ko sem s prejšnjim mlekom odmerila merico, je le ta kot kakšna potička padla v flaško, tukaj pa se vse skupaj razleti. Ali mora bit tako ali je s tem mlekom kaj narobe
? Mali ga sicer normalno popije.
Vročina
Danes je naš Klemen ponoči ful nemirno spal, malo ga je zafrkaval nosek (mami je prehlajena), zjutraj pa smo namerili v ritki vročino 38,5. No kasneje ga je na posvetovalnici pregledal njegov P, ki pa ni zasledil nič, ušesa, grlo, vse je OK. Mene pa zanima, koliko se mora odbiti od vročine, ki jo izmerimo v ritki. To je moj tretji otrok, do sedaj sem imela P v MB in tam so rekli, da 0,5 stopinje, danes pa mi je ta novi P rekel, da se odbije cela stopinja, in da naj začnem zbijat vročino, ko bom v ritki namerila 39,5. Zanima me kaj je prav, oziroma kaj so rekli vam?