04.06.2009, 21:33
6200
Kaj pa si počela, ko je tako skoz jokala??? Jaz sem že čisto fertik, če joka par minut in ne vem, kaj ji je. Takrat kar z njo jamram in jo lubčkam po ličku, pa sem ugotovila, da jo moja empatija potolaži. Toda če jo nekaj boli, pol pa gotovo tudi to ni dovolj. Joj, nič ti ne zavidam
. Saj bo minilo!
Če ti po pravici povem, je bilo včeraj tako hudo, da sama nisem zmogla več. Dragi je bil v službi, tako da sem na pomoč poklicala mamico in sestrco, hb živimo v isti hiši, le v vsak svojem nadstropju. Sta še potem onidve nosili Zariko po rokah in jo tolažili, tako da sem se js šla uredit in malo odklopit. Res upam, da kmalu minejo krči, ker je res hudo gledat otročka ko trpi, pomagat pa mu ne moreš, pa še sam si zraven potem čist živčen. Hudo je, res.
Zate in za Zariko, da jo čim prej minejo krčki. Hvala.

Piruri - Neo
pikatara - Patrik in Karolina
BrinaBa - Zala
krfjolca - Sara
blančica - Lan Tristan
L&L
rea27 - Eva Lana
malapikica - Jernej
Diti - Lovro
Sonček85 - Aleks
*junona*- Zara Marie
L&L- Orson
štorkljica -Sofija
mišk -Vita
anca -Veronika
ninica23- Ian
Blueeyes - Gaja
IN
,KI SO MALO POHITELI
Prva pomoc za aprilske mamice
Okrog devetih jo skopava, potem se še naje in spi od desetih do sedmih zjutraj - in to zdaj že tri dni zapored
.
. Glede kapljic pa je Ela dobila D3, vendar jih še nismo začeli pit, ker me je strah krčkov, ker jih sedaj nimamo.
A ima katera izkušnje s temi kapljicami? Jih je res nujno jemati oziroma a jih vse dajete? Še moj dragi mi je naročil, naj vas obvezno vprašam, da ne bo kaj narobe, če jih preskočimo.
..mi smo bili včeraj prvič in sicer pri DR.Zuapanec pa nam je rekla glede AD3 kapljic, da 1.dan 1, 2.dan 2 in tako naprej da pridemo do 7???
. Jst bom vrjetno počakala z njimi do 3. meseca in mu jih pol začela dajat, ne vem no. Pravijo tako da so storile ostale punce
...sicer smo že sprobali pa je mal čuden občutek tam, kjer sem imela šive, tako, da je treba ornk namazat