Lana, krasotica z lepimi modrimi učki in dooolgiiiim trepalnicami ... vse najboljše in najlepše za tvoj 1. RD
Big mamma;

za izgubljene kilograme, le tako naprej ... čimprej se pozdravi ... pa fuuul luštna family slikca! Jerneju pa res ni bil fotograf po godu

.
Lepa posadka; ja, sem jo tudi jaz pogrešala, pa sem jo zadnjič nekaj rabila in poslala sms in mi je odpisala, da s svojo posadko odkriva lepote Nizozemske. Uživačka!
Sinska; vedno ti pozabim čestitat ...

da boš poleg svoje štručke, dobila še 1. nečaka/injo
Tivoli; ja, je bilo luštno ... sploh ker je tole vreme fantastično in bi človek kar posedal in užival na sončku in v prijetni družbi!
Seznamček; bo v kratkem posodobljen ... mogoče ju3, ko je spet slaba napoved in bo več časa za računalnik.
... joj, punce, danes sem pa tako ZELO ponosna na mojo Leo, ki se je super odrezala na predstavi v vrtcu ... ma, sem mogla prav zadrževati solze sreče in ponosa, tako je bila luštna ... ma, vsi so bili krasni in luštni ... tale kombinacija vzgojiteljic je tista taprava in upam, da tako ostane tudi naprej ... ne moreš verjeti, kako se pozna na otroku oz. njegovem zaznavanju sveta, osvajanju veščin petja in plesa, če se vzgojiteljice res zavzamejo za otroke ... 3. oz. 4. letniki so predstavili igrico o treh metuljčkih, odplesali koreografijo na Pika nogavička in zrecitirali 5 pesmic.
Tkole ... vmes med pisanjem sem uspavala mojo malo tečko Tio, ki je danes bolj malo spala in je bila fuuul tečna, pa sem jo dala na eno kratko kitico, pa upam, da ne bo predolgo žuranje v noč

!