IZVIRNO SPOROČILO: big mamma
Aja punce a katera ve koliko računajo varuške za varstvo otroka,ker jaz imam nekaj namen vzeti..enega
pa nevem kako računat!
v Ljubljani 350-400 ojrov...tam pri vas bi bila pa cena tam cca. 170-200 ojrov...
ne vem kaj so mestni frocki tko dragi oz. zahtevni...he he...
drugače pa:
Posadka...najlepša hvala za včeraj he he...je bilo luštno videti vas spet...pa se malo premigat...pa pojest super obaro (he he me je čakala potem še pri tašči, je MM se kar muzal he he)...pa za lepo slikico...pa za fajn družbo in nasplošno sem saj malo odklopila našo situacijo...Iza je pa končno preživela dan s 30 minutnim spanjem he he...no sej se vidi...še sedaj spi...čeprav se je ponoči po dolgem času nekaj zbudila...
NiLe...tudi vi2 s Tio sta polepšali dan...sploh pa je Tia očitno prava zaspanka, pa Jurček tudi he he če bi takole po srečanjih sklepal...pa upam, da je gleženj ok...mene danes sicer bolijo konice prstov...sem smotana pa pridem v balerinkah he he...al bit če bolje...
JABI...tebi pa ena velika zahvala za vožnjo...se je Iza prav fino počutila v Jurčkovi družbi...le nazaj grede je on tako fino pel, da jo je malo uspaval...pravi roker ni kaj...pa luštno je bilo klepetat med vožnjo ja he he...
Miny...vama z Lano se pa zahvaljujeva za kjut špangico...končno ena majhna...pa super, da smo se po dolgem času spet videli...Lana je pa prava carica z njenim odraslim vedenjem, pospravljanjem in klepetanjem he he...pa je najmlajša aprilčica...
buška...pa jo imamo...čisto prvo in čisto posebno...zakaj bi si razbijal kje drugje, če se lahko čez arkado...pa treba je to v družbi narediti, da me ne osumijo telesnega nasilja nad otrokom...tale naša Iza že zna...no pa včeraj ni edina pokasirala...je popoldan bila Daša solidarna z njo pa si je še ona na istem mestu prislužila eno modrico...no je margarina takoj priletela na udarjeno mesto (he he tašča ni mogla verjet kako pomaga to)...bomo pa videli kakšne barve make up bosta imeli danes...
Ketrin...super, da si se javila in da sta s Kajo tak dober tandem...pa hvala bogu za vrtec...
Krista...no tole je pa lepo slišati...da ste fino fajn...pa super fotkice...
naš dedi...vsem hvala za podporo...se bo pač potrebno posloviti in samo upam, da bo stavr čim hitreje in se ne bo vleklo v nedogled...
današnji urnik:
- pranje
- kuhanje
- uživanje na sončku z Izo in kosmatincem
vikend bomo preživeli v Ljubljani...čeprav mene vleče v Strunjan...ampak gremo tja naslednji vikend...smo si omislili prenovo naše spalnice...dobili posteljo in 2 nočni omarici za čudno ceno 30 ojrov, pa malo dvignjeno posteljo za Dašo...Iza bo zaenkrat še v otroški posteljici, ki pa jo nameravam prebarvati in porisati....pa tudi stene bodo dobile malo morskega navdiha...očitno je nastopil čas za spremembe...
bomo pa videli...morda z Izo kar ostaneva nekaj časa na morju in skušava počasi posejati in posaditi vse v vrtu...pa urejati okolico...plevel pri nas raste kot gobe po dežju...
lep konec tedna vsem!
pip
G
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur