Čeeeer!
Eto, danes sem že od 6ih v pogonu, pa imam še nekaj energije za RR ... otroci spijo kake pol urce, jaz pa hop na sedežno, lepitopija v naročje in bandidosa v roke in akcija .
...
Po službi sem imela G in sem se s5 načakala ... joj, to Leonišće je res tu mač ... sem se šla pokazat k Puškotu, če je Mirena na svojem mestu in je vse BP. Malo me je okrcal za ohlapne mišice med. dna in je rekel, da moram pridno vadit, da ne bom na stara leta začela "puščat"
... je bila pa čakalnica polna žensk, ki so prišle na prvi poporodni pregled in kar nekaj jih je imelo s seboj
, ki so več ali manj spali ... joj, kako so mičkeni in nebogljeni
... domov sem prilomastila šele ob 19ih, nikjer nobenega ... moji so se šli kar potepat ... no, ko so le prišli domov pa večerja, tuš, spanje .... eto, zdej je pa končno miiiir.
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna
NiLe..i am sorry...so sorry...je bilo v planu za danes...sem te hotela ju3 presenetiti...pa Majčko tudi...pa ekola...ne bo nič iz vsega skupaj...
nč se sekirat ... ti se lepo pocajtaj ... upam, da ni prehudo bolelo, ko so injekcije popustile ... btw, very nice hair cut ... bravo!!!!
Majček; no, vidiš, da ni tako hudo ... prav fino ti je ... vi2 kar uživajta ... Brinči tud uživa, zakaj ne bi še ti, a ne? Če bo ju3 kaj časa, mogoče uletim do tebe ...
Jabi; ah, ti pa znaš pričarati nasmeh na usta! Faca si! Ni kaj, pestro je pri vas ... z veseljem berem vaše pripetljaje!
Simvir; luštna sobica ... ampak kot je ena dejala, manjkajo igrače in nered ... hec, hec!
Vrtnica; to bo Zari in TM luštno poleti!
Sinska; navijam zate in za vašo novo bebico .... da bi se čim prej odločila priti na svet.. joj, še malo pa boste 4je ... to vam bo luštno!
Posadka; pri vas je tudi pestro ... pa Tomažek je tud pravi pobalinček ... glede srečanja 20.ega ... jaz sem načeloma ZA ... a boš sama s Tomažem ali kako?
Sem ravnokar MM poslala SMS (je službeno na eni tekmi), da je Tia končno omagala pred pol urce ... danes sta se cel dan potepala in očitno ji je bilo tako všeč, da sploh ni hotela spat. Od zjutraj sta bila od doma, domov sta prišla samo pojest kosilo in pobrat starejša dva in potem spet akcijaaaa ... ni kaj, očitno se Tii veliko bolj dogaja, ko je z očijem kot z mami, ki je tako dolgočasna .. he he
Nič ... toliko za danes, jutri ... mogoče se še kaj javim pred vikendom, ki bo spet v znamenju morčka ... napoved je lepa, tako da je treba izkoristit fraj vikend (pri nas so vedno bolj bizi, ker MM dela) in se gremo malo namočit!
Pridne bodite, uživajte s svojimi sončki ... adios
< Sporočilo je popravil NiLe -- 10.6.2009 21:37:30 >