Čer!
Se samo na hitro javim, vidim da se je nekaj čvek vrnilo, pa je spet malo za prebrat in pokomentirat.
za vse prvovrtčevske dogodivščine, naj bo uvajanje tako zanimivo še naprej.
Sky, a Brinči pi pa najraje še pol vrtca pospravila? Ti, a na obiske tudi kaj pridete?
Srečka, velkom bek, sem se prav nasmejala Izinim izjavam. Bejba, pogrešale smo te.
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69
Jo@n, a je tisti traktor, na katerem sedi Jakob vaš?
Ne, smo si ga zarental za en krog pri Kristinem K., pa je bil potem tak

, ko ga je blo treba vrnit. Ah, moški pa njihove igrače.
Pri nas vse po starem, MM imamo spet s službene poti nazaj in smo v polnem sestavu, na vrtec še čakamo. Moj želodec je nespremenjeno, odkar ne požrem čisto vsega, kar vidim,

je nekoliko bolje... Včeraj sem bila neprostovolnjo na skoraj celodnevni dieti (to je pa tako ko moraš bit ob 17.30 na tešče

), potem sem se v Murgle centru skoraj zgubila ko sem iskala ordinacijo za gastro (bemu, a je tako težko dve tabli na steno nabit?), pa se načakala v zatohli čakalnici, nakar me je gospod pred mano v vrsti v zadnjem trenutku ob klicu napreeej pač spustil naprej. Ja, moški so kavalirji samo ko gre za zoprne zadeve. Skratka, po opisu sodeč imam prej težave z žolčnimi kamni kot z gastritisom ali bakterijo, baje tudi požiranje šlaufa ni prineslo drugačnih sumničenj. No, gastro se da preživet, ampak glede na to, da imam porod v lepem spominu, grem raje še enkrat v Rim... Jutri me čaka še UZ (pa ne

), ampak bodo iskali moj kamnolom

, tako da bom spet cel dan ob vodi. Madona, koliko bom prišparala na malici, sendvičih in ostalih prigrizkih. Da o hujšanju en govorim. Upam, da je kakšna prava luna

.
Zdaj sem se pa čisto preveč razpisala, eden je že čisto vroč.
Ja, likalnik....