Čer!
Vidim, da se odsotnost čvekic in uvajanje v vrtec kar pozna pri obračanju teh strani...
Tudi jaz bom bolj na kratko (kot predhodnice
)...
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3
Ja, pa še to moram napisati, da je naš fant v petek zvečer končno shodil in sedaj ponosno raca naokoli, kot bi bil navit...
Čestitke Jure!
Ker nekdo pač mora biti zadnji

smo mi prevzeli to mesto in ponosno sporočam, da je shodil še zadnji (od poznanih) aprilčkov. Ja, naš si je za ta veledogodek izbral še lep datum (09.09.09), ki ga z MM ne bova nikoli pozabila. In kako je bilo? Naš J je popoldne padel na foro in korakal naokrog, ko smo ga samo držali za majčko za vratom, in tako ponosno korakal dalje tudi, ko nikogan ni bilo blizu.

Ah, kako malo je bilo treba. Posledica prvih samostojnih korakov se že bohoti na čelu, je imel kmalu bližnje srečanje s prazno kanto jupola na sosedovem dvorišču. Sedaj pa preizkušamo, če margarina čez noč dela čudeže.
Moji žolčni kamni trenutno mirujejo, na daleč se izogibam jajc (tistim v prehrani

), jutri imam še randi pri anesteziologu, potem pa (baje) drug teden pod nož. Hja, kaj čem, že morajo ven, če delajo napoto. Vsekakor je bolje, da gredo ven zdaj, kot pa da imam kakšno sr... ko bomo v projektu za novo

.
A, še to... V nedeljo smo na morju obiskali Srečko & co., res uživajo v pravem raju na zemlji.

S fotkami potepanja se seveda ne morem pohvaliti, je bil murfi na delu, saj je izpraznil oba kompleta baterij

. Jakob se je naigral do konca, seveda ne z Izo (ki ima trenutno mami fazo), ampak z veliko črno mrcino, ki mu je vztrajno nosila žgice

. Naš je pa kar vriskal od navdušenja... Ja, bo treba enkrat še v projekt nov kuža pri hiši...
No, toliko od mene, sem obljubila, da bom kratka..
Pozdravček vsem, moram še za jabolčni recept pobrskat...