IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
Mi dobivamo položnico okoli 10ega v mesecu ... odločbo si pa najbrž že dobila, a ne? Naj ti povem, da je prehrana res minimalno obračunana, ostalo je pa pač v razmerju, v kateri razred padeš.
Odločbo? Misliš tisto da je sprejet s 1 septembrom tam in tam? To smo dobili junija, drugega pa nič. Sicer vem, da je prehrana minimalno obračunana, pa še rezervacij pri nas sploh ni, niti poleti,... Ampak nekako imam raje vrtec kot privat varstvo (v smislu da bi imel družbo). Pa čebrav bi me varstvo stalo ceneje. Ma kot je Ketrin rekla samo, da je vrtec. Naš definitivno rabi strikten red...
Sva bila pri zdravnici (zaradi staleža)... Ma milijonkrat tekanje sem pa tja , pa po stopnicah gor in dol, kot bi bil zdrav

, diha pa skozi usta...Ampak to ga ne ustavi... Pol ji je pa mirno brez zadržkov hotel vse pregledati v ordinaciji, pa odpirat predale,... Mast , samo to ne smeš, to ne smeš...

Pa je ponovil in ga je še ona okarala... A da bi zaleglo? Ne, bi če ga ne bi držala

. Mislim trma, da je ni... Nato je pri sestri začel tuliti, ker je nekaj videl in je to moral imeti...

In na koncu mu je morala dati ropotuljico??? Njegovih igrač kot da ne bi imela...Mislim katastrofa... Do sedaj je bil vsaj v novem okolju mogoče 10 minutk kolko tolko... Saj to drugi sedaj še tolerirajo, samo čez kratek čas bo pa zgledalo kot da mu vse dovolimo ...

Pa daleč od tega... Včasih se mi zdi da od 10 meseca samo ne in ne govorim, pa razlagam, pa ... eh, kot bi zidu... Pa trma do konca...Sem začela po nasvetu iz knjige ga hvalit za malenkosti, ki jih naredi dobro, al pa ko je priden. Upam, da s časoma, ko bo večji dojame, da je boljše ne trmarit in sitkat in cvilit za vse kar ni kot on hoče (ene 5 ur dnevno

) in da je boljše, če ga pohvalimo kot non stop grajamo... Še mojadva sta rekla, da samo cvili (prej je blo pa: saj je priden- tisto uro, pa glej kolk je luškan

)... Ma včasih imam te trme polna ušesa... Prav zares...
V nosečnosti imaš neke predstave o tvojem otroku, saj vem da je potem drugače... Ampak prav nikoli si nisem mislila, da bo prav moj otrok tako trmast... Jaz se spomnim mojega otroštva... Kot da me ni bilo, sedela sem kjer so mi rekli, ... Mislim res mireeeen otrok... Moj pa kot ne bi bil moj... Ah malo sem se spihala...
Zadnjič ko je bilo hudo, sem si mislila, mater menda bom jaz še na zagovore v vrtcu hodila

...Še dobro da je tudi Kaja trmasta, če ne bi mislila, da sem total nesposobna vzgajat... Ne pa, da imamo tak karakter...