Dober dan...ponedeljek, 21. kimavec...september he he...39. koledarski teden
Luna je v obdobju tehtnice, prehod v škorpijona ob 6:53(eto Scorpio...tvoja noč...Nal bo spal he he)....sonce še vedno v devici... počitek do 6:53
- v POSLOVANJU
do 6:53
- oddih ali enostavno rutinsko delo(itaq da je bilo)
po 6:53
- načrtovanje in začetek del,faz,projektov
- uvajanje novosti (ok če ste profi mama jim lahko postrežete s kako novo domislico)
- podpisi pogodb
2.
v OKOLJU do 6:53
- narava ne ponuja nobene posebnepriložnosti za delo na polju in vrtu
- zalivanje rož (jest sem lalalla,sam imam samo 1 tukaj he he)
- setev in sajenje listnate zelenjave
- košnja trave (polna podpora)
3.
v STANOVANJU do 6:53
- izdatno zračenje
- nezahtevno čiščenje
- pranje perila (polovična podpora)
- nezahtevno čiščenje
- pranje perila (polovična podpora)
4.
v PREHRANI do 6:53
- POST ali malo maščobnih živil ter cvetne zelenjave (artičoke,brokoli,cvetača...)
- malo več pitja vode
- prebava in presnova živil z veliko ogljikovimi hidrati, listnate zelenjave ter sladkega in suhega sadja
- malo več pitja vode
5.
v TELESU do 6:53
- sproščanje in čiščenje organizma (s pitjem več vode ali čistilnih čajev)
- umivanje las
- nega in sproščanje nosa (Jo@n!!!!!), žrelnice, prostate (a od katere VMja že matra???...), spolnih organov, debelega črevesja (o jaz sem danes že zelo sproščala tole postavko he he)
cukerček - miselna vzpodbuda za čiščenja zavesti:
Bolj okrepiš prisotnost, manj težiš drugim s teorijo. Tvoja odkritja in spoznanja začneš preizkušati na lastni duši in telesu.
khmmm...mogoče pa že danes zvečer napišem za ju3...da ne boste zamujale he he...
drugače pri nas nič novega...končno imam knjižico v roki...manjkajo mi še popisi zadnjih 12. plač...potem pa po mojem v četrtek ali petek na zzd...
postala sem ponosna lastnica šivalnega stroja...sicer eno mašinco imam a je prevelika in je pri babici...tale bo pa za reševati zadrego doma in pa morda izživljati svojo kreativnost...sicer imam pa zaenkrat ogromno tistega majhnega dela...
Jabka...si me podkurila...že 3 dni čistim...za kopalnico je prišla na vrsto otroška soba, potem kuhinja...dnevna je hkrati najina spalnica in je že urejena...no še skrinja igrač čaka prosto mesto v pralnem stroju in na sušilu...
Lepa posadka...!!!!!!!!!!!morim!!!!!ampak...pleasssssss...na kolenih dobesedno: zadnje slikice od Ize bi jaz v pravi velikosti...bi rada naredila en jesenski plakat za na steno....dekoracija...slikice...kaka misel....nekaj jesenskih packarij Ize in Daše...pa kaka Matevževa cvetka...tako da moj e-mail:
glasha.oman@gmail.com...se dankiram že vnaprej...in upam, da so bili Švedi kaj bolj topli kot je njihova narava he he...
trnuljčica...mi smo imeli Matevža že v jaslih...pa do 4. leta sploh ni bil bolan...tako da...veliko je odvisno od same skupine, velike od vzgojiteljic, veliko od discipline staršev (saj veš eni ga pripeljejo skoraj z vročino v VVZ)...sicer pa kot zdravnica to gotovo poznaš...pa še huje bo, če bodo nižali izplačilo, ko boš v bolniškem staležu...
scorpio...ja čas prej mine, če je človek zaposlen ja...kar se pa risanja tiče pa ti kar veselo na delo...so tile jesensko obarvani listki tak navdih za ustvarjanje...
evo spet sme čvekuljila...ajde mejte se...
pip
G
< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 21.9.2009 14:01:30 >
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur