petek, 25. kimavec...september ...39. koledarski teden
hvala Bogu, da je petek
Luna je v obdobju strelca, ...sonce v tehtnici....
1. v POSLOVANJU
do 16:16
* načrtovanje in začetek del,faz,projektov
* uvajanje novosti (ok če ste profi mama jim lahko postrežete s kako novo domislico)
* podpisi pogodb
po 16:16
- ODDIH ali enostavno rutinsko delo
2. v OKOLJU
* zamrzovanje sadja in zelenjave
3. v STANOVANJU
* izdatno zračenje
* nezahtevno čiščenje
* pranje perila
4. v PREHRANI
* prebava in presnova beljakovin živalskega in rastlinskega izvora ter sadja in zelenjavnih plodov
- post ali malo beljakovin in rastlinskega izvora ter sadja in zelenjavnih plodov
- več pitja vode
5. v TELESU
* nega in sproščanje bokov, kolkov, stegen, jeter
* umivanje las
- sproščanje in čiščenje organizma (s pitjem več vode ali čistilnih čajev)
- umivanje las
cukerček - miselna vzpodbuda za čiščenja zavesti:
Posebne življenske težave v obdobju DESETKA Te opozarjajo, da tvoji možgani na nekaterih področjih delujejo moteno.

jaz sem totalno MOTENA....
jutro ... sem se zbudila z eno topo bolečino na zadnjem delu glave...me še drži, če čez eno uro ne bo šla, bom čez dve uri popenila in čez tri ure vzela tablet...ker z glavoboljo se pa men šofira ne...spljoh...
pralni stroj in mojstri...ala tale moj včerajšnji je bil ena perla...vseh perl...he he...za popent...človek ne ve al bi jokal al bi se smejal...pride z lučko pa vrtalnikom (ki je hkrati vijačnik)...povem kako in kaj...pogleda, odvije gleda zavije...momlja in preklinja...100x mrde pa bo mrde pa ne...no na koncu reče, da je očitno računalnik kriv (ne moj lepatop ampak strojevi elektronski možgani)...pa da ne more nič...jah pa baba trmasta kot sem probavam, pa iz njega vlečem...in potem gospod že odkoraka...pa jest ugotovim, da to dela kar je on rekel, da ne...in ga pokličem nazaj...pride...mu se očitno posveti še v glavi vmes nekaj...jah sej stroj ni bil kriv...
vsega sem bila kriva jaz...sem prala Nerotove dekice...pa je v steni se zamašil sifon...pametni pralni stroj pa zaradi tega ni mogel več odmetat vode...2 minuti vrtanja v sifon...pa je bila stvar urejena...in sedaj perem naprej...mojster ima sicer po mojem eno totalno hudo mnenje...mogoče je že MMja klical, da se mu smili, ker ima tako ženo...ampak zaslužil pa je...oh ja sam da mašinca spet dela, se perilo že pere in kup manjša...
dlaka, dlaka in še 1x dlaka...ma jaz ne vem no...tale naša zverina...spet odmetava dlako...ma sej bo zima...ne vem a to poletni kopalni kostim menja za zimski plašč al kaj...v glavnem sesam 3x dnevno: zjutraj, opoldan in preden gre Iza spat...pa je zjutraj spet...eh ja...naslednji pes bo gol...
vikend je...gremo na morje...držite pesti, da se v nedeljo zvečer oglasim...ker drugače nisem preživela 3 dni s taščo...morda je pa glavobolja od psihe a???...
nesposobnost...no še vedno ne morem na Zavodu oddat papirjev...malo sem jaz persona ki čaka zadnji termin...no ja ampak danes sem hotela pa sem včeraj od službe dobila papirje...jah kake le...imamo baje eno vrlo kadrovnico...ki nima očitno pojmov razjasnjenih...morala bi napisat mojih zadnjih 12 plač...pa je samo 3...kaj po tistih 9 od prej...malora...a ne ve da je porodniška samo Nadomestilo za nego in ne Osebni dohodek...grrr...to bi kadrovniki že morali vedeti oz. se vsaj morali pozanimati...še dobro, da nisem šla osebno dvignit papirja...ženska ne bi po mojem preživela mojega izpada...grozna sem...priznam...šlamparija pri teh stvaerh me ubije...pa neznanje oz. nepoglabljanje...
pošta...dejte ve men povedat...joj ampak res danes ni moj dan...kako človek ki pride dvignit pošto nima avtomatično pripravljenega osebnega dokumenta...če bi jaz na šalterju delala bi si sprintala 15 cm velike črke: pripravite osebni dokument...in potem ti čakaš in čakaš preden vsak od 10ih najde to, pa da mu na šalterju zahtevajo pa da preda...ja hvala za vrste na pošti...pa take poštarje, ki raje napišejo listek, kot da bi pozvonili...
Sinska T Riblja čorba...oh ja...sem jaz tud nameravala...ljubim jih...obožujem...ok Bora gre ljudem na živce ker je nacionalist...ampak saj smo res lakaji Dunaja...ker se pustimo imet za predpražnik...dejstva ne spremeni...ampak teksti in muzika...pa njegov humor med koncertom...pa to da upa pluvat Slovence na koncertu v Sloveniji...za to moraš met jajca (ne tistih v hladilniku...valda)...v glavnem evo en tekst...iz zadnje plošče...i like it very much...
Znamo da kraj ovo je
to vise nicemu ne vodi
pricamo srpski oboje
a trebaju nam prevodi
Od tebe nista ne ocekujem
zaboravio sam da se osmehujem
trudim se da izgledam bezbrizan
ali taj kadar je lose reziran
Ja se zaista ne secam
kada sam bio ovako nesrecan
Pozeli mi svu srecu junacku
i probaj snagu da mi das
da izbegnem kosulju ludacku
ili ne odlazi, ako Boga znas
ako Boga znas
Da, ja sam magarac zaljubljen do guse
opterecujuce i pretesko breme
i nisam ti dao nista osim duse
ja sam samo tvoje izgubljeno vreme
izgubljeno vreme
no le glejte...da vaš čas ne bo izgubljen...v glavnem SinskaT ti lahko malo sedaj sproščaš spolne organe...ampak če je pa tko priden pa kar na delo...da ne bo najmljaši...sej Hana bi še 1xsestrico rada...aja pa vprašanje: Kater voziček ima???mislim za punčke he he...
eto to bo zame vse...bodite pridne, uživajte in jah...jesen je tu...narava počasi umira...ampak s krešendom...mislim da so barve fantastične...kar v gozd...hodit po šumečem listju, nabirat kostanj in uživat v barvah...jaz grem pa oči vržt na modro...neskončno...tako nepredvidljivo...eh bi šla na eno jesensko jadranje...možgane na off...pa na kitaro in tisti glas, ki ga že tako dolgo ni...brezveze...uživajte...
pip
mi2
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur