dan dan...ja tole je katastrofa...kot je moj današnji dan...
vikend je bil itaq prelep...vreme na morju čudovito...v soboto sem imela aerobiko na vrtu...o še čutim mišice...ampak so zelo globoko he he...no včeraj smo pa kao šli že zjutraj na kratek sprehod, ki je trajal 4 ure in smo prepešačili skoraj celo slovensko obalo...Iza se je malo šerpala...na mojem hrbtu...malo je pa hodila...nekaj je celo prespala...
vožnja domov je bila pa tudi kul...ne preveč kolonasta...
danes pa...he he...raje ne bi...saj sem sama kriva...zjutraj sva morali z Izo na seminar na Zavod za zaposlovanje...pa so navadno moji ključi v vratih...no tokrat obe pravočasno oblečeni...ključev nikjer...pa zaklenjeni v stanovanje...jah ja...včeraj sem pustila torbico s telefonom, ključi in ostalim v avtu...
ok...olajševalna okoliščina je, da sem imela Izo pa njeno torbo pa lepiča...al ipak...
no hvala da obstaja Googlov striček in sem nekako dobila MMja...pa je uletel odpret...samo vseeno sva zamudili...in se načakali potem v vrsti...da bi kao dobili nov datum...ampak je bila na šalterju malo bolj razumevajoča ženska...in nama je skenslala vse sestanke do 2.11...takrat imam sestanek s svetovalko...potem bomo pa videli kako in kaj...
no sreča v nesreči je tudi bila, da je madam od zadnjič pozabila povedati, da odločbe moramo zdravstveno zavarovanje urediti sami...tale danes nam je pa celo dala obrazec...in sem potem še na Miklošičevi vse uredila...he he ste vedele, da imate tam prednost, če ste z vozičkom...hvala bogu...saj je Iza najedala, kolona je bila pa 100m dolga...
hkrati smo še prosili, da nam zamenjajo Izino kartico, saj imamo z njo zadnje čase probleme...
in evo...sva do 11ih že vse uredili...
kaj kaže vreme?????
ponedeljek, 5. vinotok...oktober ...41. koledarski teden
Luna je v obdobju ovna, ...sonce v tehtnici...
1. v POSLOVANJU
do 7:47; po 18:34
- usklajevanje in zaključevanje del, faz, projektov
od 7:47 do 18:34
- ODDIH ali enostavno, rutinsko delo (evo sem vedela...morala bi spat pa na ZZZS sporočiti, da ni pravi dan za seminar)
2. v OKOLJU
do 18:34
- pobiranje, vlaganje ter zamrzovanje sadja in zelenjavnih plodov
- gojenje žit, zelenjave, sadnega drevja
- obrezovanje sadnega drevja
3. v STANOVANJU
do 18:34
- zahtevno čiščenje
- pranje perila (polna podpora) hvala bogu...mam celo goro...Iza je zadnje čase cela packulja
- izdatno zračenje
- čiščenje oken (jah ja...)
- beljenje, lakiranje
po 18:34
- zahtevno čiščenje
- pranje perila (polna podpora) hvala bogu...mam celo goro...Iza je zadnje čase cela packulja
- beljenje, lakiranje
4. v PREHRANI
- POST ali malo beljakovin živalskega in rastlinskega izvora ter sadja in zelenjavnih plodov
- več pitja vode
- prebava in presnova korenčnic in gomoljnic ter živalskih in rastlinskih živil z veliko minerali
5. v TELESU
- sproščanje in čiščenje organizma (s pitjem več vode ali čistilnih čajev)
- umivanje las
- nega in sproščanje vratu, grla, požiralnika, ščitnice (whatever)
cukerček - miselna vzpodbuda za čiščenja zavesti:
Večji uspeh si lahko obetaš potem, ko se zaveš, da se Tvoje težave lahko ohranjajo zaradi Tvoje šibke prisotnosti. ITAQ
khmmm še citiram:
NiLe dvigni periskoppppp
miša in trnulja...ja tudi nam so sojo odsvetovali...zato smo nadomestili mleko s kozjim...nobene umetne zadeve...ostale stvari smo črtali...so mu pa kuharice delale vse na mleku s kozjim, ki smo jim ga sami nosili v vrtec...no ja sira in skut ravno ne...če so se pregrešili so pa kmalu sami spoznali, da ni ok...ker je takoj začel driskat in postal pikast...držim pesti, da prebrodite tole obdobje...sicer se pa otroci sami potem ogibajo hrane, ki jim ne paše...Matevž še vedno ne konzumira mleka...enostavno ga ne mara...
no evo...tolele od mene...še kaj???
pip
G
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur