Dan, dan!
Najbrž vas večina uživa v tej prekrasni predvelikonočni soboti ... nekatere na prostem, nekatere za štedilnikom, nekatere ustvarjate pirhe ... no, pri nas je pa danes situacija bolj "nezabavna".
Medtem, ko je družinica šla en điro, da bo Tia zaspala, pa v trgovino nabavit še par stvari ... sem jaz ležečki z noge v luftu in izležavam
... ja, ne hecam se .. zapovedan imam prisilni počitek, ki je posledica ZVINA GLEŽNJA
... ne vem, no, očitno je zadnje čase okoli mene slaba KARMA
, ker tole je pa že tu mač ... stalni obiski dr.jev, nezgode, bolezni se kar vrstijo... v rit naj gre vse skupi
.
In kaj se je zgodilo? Včeraj sem imela dan natrpan z opravki in najprej sem morala nesti v ZD blato od Nika, ker ima že več kot teden dni prebavne motnje ... no, in jaz lepo pridem do ZDja in zadnje tri štenge enostavno spregledam in buuum ... očitno mi je noga klecnila in sem komaj vstala ... nato smo na hitrco opravili nujne opravke, popoldne izpeljali žurko za moji princesi, saj si je nisem "upala" skenslati, ker bi bila Lea čist preveč nesrečna in ko so gostje odšli in otroci popadali v postelje, sva z MM odšla na urgenco - tam pa sva bivakirala cele 4 ure!. Sedaj me čaka par dni strogega počitka, pol pa upam, da se bom hitro spravila k sebi, ker me otroci rabijo in tole poležavanje je res muka ježeva ... noga me boli pa k vrag
Dost jadanja ...
Srečka; verjamem, da se boste imeli vi 3je prav lepo v Strunjanu in da se vam naslednje leto pridruži tudi Daša.
Sky; uf, drag tale izlet do alergologa!
Majček; a SCT majčka še drži
? Jah, tole sonce je res močno, saj imam tudi jaz na obrazu tako barvo kot poleti.
MARTINA, vse najboljšeeee, pa upam, da je vročina šla pa pa in da boš vseeno lepo praznovala svoj 1. RD
Toliko zaenkrat ... glede na to, da bo v teh dneh lapitopi moj najboljši prijatelj, se zihr še kaj javim, pokomentiram.
UŽIVAJTE