IZVIRNO SPOROČILO: laknerš
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan
Kje pa je Irma???????????????
A je tok not padla v pucanje bajte, in urejanja vrta, da nima časa niti nas pozdraviti????????????????
Al pa je bogica od vsega zmatrana zvečer, da se ji res ne ljubi gor iti. Al pa internet zafrkava??????????????????''
Sam da ji bo
zdrav pa bo.
Govor za Jankoviča piše in deklamira pred ogledalom, da ga bo jutri kakovostno nap
.
Go, GO, GO Irma!!! V mislih bomo vse s tabo!!! Bomo vsekletvice prpravle kar jih poznamo!!!
Tale je bila pa dobra. Ampak sem res samo veliko vrt urejala in veliko pohajkovala, pa obiske smo imeli, pa v soboto sva šla z mojim spet ven in mi enostavno ni zneslo. Edino včeraj zvečer bi vas pa res lahko prišla prebrat in malo pozdrvait, ampak sem pa prvič po dolgem času gledala film po TV - Hurikan in je trajal do pol dveh. Pa je bil fullllllllllllll dober pa še Denzel je notri špilal, tako da sem čisto not padla in se globoko opravičujem, da sem vas tako zanemarila. Se bom poboljšala, obljubim!
Kar pa se Jankoviča tiče, grem pa jutri v boj. Sicer vprašanje kaj bo rekel in če bo sploh kaj uspelo, ampak poskusit ni greh. Si saj ne bom očitala, da nisem vsega poskusila. Bomo videli. Bom poročala. Mi bo pa hudo, ker me ne bo v Areno. No ja, si boste pa vsaj malo odpočile od mene.
Pridem pa v četrtek na Vrhniko na kremšnite.

Ampak po 11. uri - midva nisva take zgodnje sorte.