čer
evo mene pri vas k vsi moji spijo
ajetam smo te vidle ja si nam pomahala iz avta, pa smo te čakale da prideš nazaj a tebe nema
pa drugič
drugače pa
imela sem se FANTASIČNO
goga me je lepo sprejela
ima majhno stanovanje ampak prijetno domače
vse na dosegu roke
še policijo ma čist zraven
rokec pa tak doborvoljček, smejko mali
pol je še marisha z markom uletela
njen mark je pravi mali korernjak....ma ziher kg in pol več od naše
...kot je že goga napisala me smo mal čvekale lumpiji so se igrali na postelji
pol je prišla še irma in nik
pa smo odpeketale ven na kremšnito.....mene je mal čas lovil sem šal potem še po manco v vrtec k sem bla lih ob 14 h v postojni nazaj
nisem šal po čevlje imam razlog da pridem še enkart na vrhniko
goga hvala za vso postrežbo in prijeten klepet ter smejanje
bi rekla moja kolegica ma mega smo
tudi vama irma in marisha
poopldan pa sem šal z vozičkom in manco in bratrancem in kolegico in njenima sinovoma na sprehod in an sladoled .....zvečer pa sem naredila dva velika pladnja pice za večerjo
spet nas je bilo en vagon
sicer pa goga hvala za kremšnito bla je njami, tiste k sem kupla pa so se skuhale v avtu
so jedli zvečr KUHANE KREMŠNITE k itak niso ble njami
...
IZVIRNO SPOROČILO: timnala
Jolly..kakšno didaktično igračo al pa pri punčkah s Hello Kitty ne morš falit
jaz ne bi kupovala od kitija izdelke ker itak punčka še ne vem kaj je to....bolj potem k so starejši pa še to je odvisno od otroka naša kiti niti pogleda ne

, bolje je kaka didaktična igača .....al pa kake velike kocke da bo lahko zidala..
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169049 lesene al pa tud plastične.....pejdi v bejbija al pa pikapoko...
pikica kaj pa če bi namesto dojenja ponoči dala pit čaj,,,,,dvem mojim kolegicam so se tako njihovi

nehali zbujat ponoči....so pogrunatli da ni več joška ampak čajček in so lepo spali ...ne bom preveč pametna ker meni se itak ne zbuja tko da ne vem , če bi se mi pa začela pa bi ji itak dala čaj za pit
dream vas vse pozdravlja in sporoća
v počitnicah uživamo veliko zdaj prehodimo bolj malo pa prevozimo, včasih tudi tečkamo sicer pa radovedni smo, ko pa pridemo domov urnik naš bo spet ojoj...matic neče še spat mož pa ona pa na balkonu nazdravljata 7 mesecev od matica