20.04.2009, 12:13
2919
ne vem men je logično npr. če bi imela vedno take dohodke, potem je pošteno, da pač več plačaš a ne ..jaz sem pa npr. namerno dve šolski leti delala cele dneve z namenom, da dava tisti denar v hiško in sem npr. dodatno zaslužila še pol plače zraven ...ampk to ne pomeni, da zdaj tud tolk zaslužim ...čudno je tole no ...ne vem itak sem že pozabila ;) se zdej ukvarjam z enimi jezikovnimi šolami in brskam po internetu, z vrtcem se bom pa ukvarjala, ko bo aktualno ...ne bom si živcev pojedla preden bo to potrebno ;) ;) ;) iščem, če obstaja kje v sloveniji kaka jetzikovna pšola, ki bi organizirala poletni tabor angleščine na mednarodni ravni (imam eno kolegico iz nemčije, ki bi poleti rada dala hčerko k nam v jezikovno pšolo, samo da ne bi bili sami slovenci
da ne bi potem bila izobčena, ker se jim ne bi dalo zn njo skoz angleško ...

stalno nekaj miga - sej to itak vsi, redko da bi bil pri miru in umirjen....pač dela 100/uro. Ampak recimo ko je v centru na tleh al pa v ležalniku se STALNO nekaj matra, napenja, vzdihuje, jamra,.....vse kar zagrabi hoče nategnit, potegnit, na silo v usta, četudi ne gre in se matra, ....itd. Včasih razmišljam, ali je normalno tako? Tudi ko se kdo igra z njim, stalno nekaj na silo vleče, ščipa, razteguje, se steguje,...
Drugace obraca se pa ze kar dolgo na vse strani..
državi.
se nimam in je tudi (roko na srce) NIC ne pogresam..ceprav nisem nikol imela kaksnih problemov z njo in imam tocno kot urca
ugotavljava, da je spontano postala nekako rutina, da jo on da zvečer spat