Zdaj pa eno vprašanje. Saj nočem, da se grdo sliši. Kaj vsi prihajate iz tak premožnih družin, da si lahko to privoščite.
Ok jaz plače nimam prav majhne no, porodniško pa katastrofa (beri bolniška). Moj tudi kr zasluži. Sam vedno kam vlagamo denar. Evo zdaj pač šparamo za nov avto. Pa za fajn počitnice. Čeprav za počitnice nama bo škripalo. Prioriteta pa nama je, da poplačava en kredit.
Ja moji niti od tašče nimajo nič na morju. S taščine strani niti ne morem pričakovati kakršnokoli pomoč, prej bi jaz morala njim dajati (včeraj spet na veliko jambrala - alko alko jih bo pokopal

).
Moji, hmmmm, moji niso premožni. Nudili so nam pač, kolikor so nam lahko. Tako da, jaz in moji bližnji gremo po trnovi poti.
Čeprav nama s srčkom zadnje čase TRKAM, TRKAM, TRKAM (uspe vsak teden dati okoli 100 evrov na stran). Pa zdaj bom kmalu pokasirala keš od diplomske in dveh seminarskih tak da bo kredit poplačan

. Sam kaj, ko mojemu ostane en velik kredit (še od prej, preden sva bila midva skupaj), pa meni še en mini kredit.