IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24
Ojojoj se vidi da je bil mlaj in vas je večina očitno slabe volje, zdaj vsaj vem kaj je pametno pisat in kaj ne.
Razumele ste me definitivno popolnoma narobe ker s tem absolutno nisem mislila da ste slabe mame, pač imate ene več časa druge pa ga imamo manj. Jaz ga imam pač manj oz. imamo doma hišo in zunaj vrt pa je malce vač dela in še Nik ki zahteva 100% čas od mene ko ne spi, tako da npr. igranje v igralnem centru 5min brez mene je amerika.
Zamerla nisem nobeni nič bom pa zdaj rajši samo vprašanja pisala pa upala da dobim odgovor.
Niste pa slabe mame imate pač bolj pridne otroke.
SONČNICA24 saj ni letelo vse to osebno na tebe. Pač na vsakih toliko časa pride kakšna gor in napiše, da nima časa se tu javljati, ker je raje vzunaj z otrokom kot pa doma, in to da je mami še na compu.
Jaz sem osebno tu, da lahko malo poklepetam. Saj imam prijateljice, toda ali nimajo otrok, ali majo večje-manjše otroke. Tu pa smo vse v istem košu.

.
Nimam toliko zahtevnega otroka. In imam čas tudi samo zase, al pa se pridem včasih SPIHAT sm gor, ko mi kaj pošteno že

. Pa sem koj boljše volje, ker me ostale čveke potolažijo.
Se pa grdo prebere način pisanja : nimamo časa pisati tu gori, ker izkoristimo čas da smo vzunaj.
Glede na koliko jaz klepetam, bi si človek potem mislil, da sem prikljenjena za comp. Pa nisem. Sem in vzunaj in notri, in imam vse pošlihtano (še preveč

). Ko pa si zaželim čveka, ali pa kaj novega zvedeti, pa pridem sem gor.
Evo moj otrok se že 1 uro igra popolnoma sam. In ga pustim. On tudi rabi mal go off mummy.