Dream, jaz sem ti pisala o tem mazilu, ampak jaz ga ne uporabljam, niti ne poznam nobene zastopnice, zal. Je pa menda zakon za take primere!
Glede homeopatije je pa tak, da to ni ravno nacin ala tablete, da bi jih kar tko jemal ktera pride (recimo za glavobol kakrsenkoli ze je pac vzames nekaj proti bolecinam v uradni medicini), ampak ti jih res mora dolocit homeopat, ki pregleda FUL vzrokov, obnasanje (veder, zalosten, mlahav, obcutljiv, razburjen...) in npr. vsako tako stanje vpliva na dolocitev "zdravila". Tako da recimo za zobke so lahko 3 razlicna, odvisno od stanj. Sem pa sama neki nasla na eni strani in mi je ravno danes, ko imamo NOR dan, kar se tice obcutljivosti nasga
prav prislo. Saj sva mu glede na vrocino dala belladono, potem sem pa brala in je tamal danes tipicna kamilica - teckast, jokav, skoz bi se nosil..pestro v glavnem.
Ravno tukaj se lahko vidi, da je lahko za isto stanje vec zdravil. http://www.roditelji.hr/beba/0-3-mjeseca/homeopatija-za-bebe.html
Pšemek..se od mene iskreno sozalje..
Valla. upam, da hitro prezenes bolecine!
Lovely..uf..sit zarad vrtca!!!
Glede duhovnosti je pa tak, da sm jst ze bla na cuda seminarjih in tecajih in nekaj ti je bolj blizu kot nekaj drugega. Sicer jst po teh glavnih nacelih zivim ze samoumevno celo zivljenje, ce pa kaj novega zves, je pa lahk fajn, lahk pa tud ne, ker si potem se toliko bolj obremenjen in po drugi strani odgovoren. Sem pa tud mal lena vcasih za te stvari in me en cas ful drzi in berem, delam na tem, pol pa mine pol leta, ko se mi zdi, da mam prav overdose vsega skup in rabim mal predihat. Delam pa jogo, reiki, z angeli, bla sem 2 leti v soli custvene inteligence in 2 leti na duhovni univerzi, tecaj tibetanskih vaj.... No, in se vedno se najde situacija, ko znorim za brezveze in sem sama nase jezna, ker ce bi se bolj delala na teh stvareh, bi se lahko temu izognila oz. zmanifestirala oz. transformirala drugam..ampak, vcasih je lustno bit sam clovek
..krvav pod kozo