IZVIRNO SPOROČILO: jolly123
Jutro! jem neko orehovo zadevo in pijem kakav pa da vas še malo pokomentiram.
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan
Jaz pa bi bila vsak dan odsotna po cca 9 ur. In ti bi imela prednost pred menoj , ki si večino doma, jaz pa v tem času delam . Pa ti verjetno dobiš oz. boš dobila več pomoči od zavoda in socialne kot pa jaz svojo plačo.
Tuki se pa ne strinjam. Jaz sem imela prekleto nižjo plačo na zavodu, pa moj jo ima trenutno tud. Več denarja imaš lahko samo če si na zavodu zraven pa delaš na črno. Drugače pa hvala lepa za tisto mizerijo ki jo dobim od države grem raje delat.
Nevem točno toda pri meni ko sem bila študentka, potem, ko sem se po pol leta lahko vpisala v zavod sem dobila v SIT takrat
45.000 na osnovi moje brezposelnosti (ki jo dobi vsak brezposelen, ki ne živi pri starših)
20.000 za otroka
10.000 za najemniško stanovanje
To znese 75.000 kar sem več dobila kot moja mama ko je bila zaposlena. Plus otroški, ki sem jih dobila 20.000 sit. Torej sem dobivala okoli 100.000. Še na zavodu mi je rekla v šali, da se mi res ne splača iti delati pod 120.000 sit.
Tako da, iz lastnih izkušenj vem kak je. Celo dokaz imam, saj imam vse odločbe shranjene še vedno v mapi. Za dokaz lahko skeniram.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Če pa se je kaj spremenilo v tem času pa ne vem, kajti do sedaj HVALABOGU nisem še bila nezaposlena.
Če pa sem se komu kaj zamerila, oz. prizadela, pa hmmmm naj rečem oprosti. Not. To je moj argument. Vsak ima pravico po svoje razmišljat.
Zdaj pa kar pogumno pljuvite čez mene če želite.