Še jaz malce počvekam....
Najprej
za naše 3 aprilske mamice in njihove otročičke. Vsem čim več lupčkanja pa stiskanja.
Mali ovenčki - jaz ovca, koder bik, koderček bo tudi oven/ovca...mojemu kodru so svetovali, da naj se nikar ne umešava v prepire, ki jih bova bila s koderčkom
Mi bomo družina trdih glav! Pa kakšno razvajanje ovenčkov, mi itak delujemo samo v eno smer - vse mora biti po naše, drugače nismo zadovoljni
Angelito -
da bo vse kul med porodom ampak jaz pravim, da boš ti itak to opravila profesionalno, ker si bila celo nosečnost tako fit in tudi sedaj nič ne kompliciraš. Tako je tudi prav!
Sonček, Junonca, Detelja, Brigitka - vaši seznamčki, zajtrki in pomočniki nam lepšajo dneve in jaz sem vam ful hvaležna za vse kar naredite
če pa mislite, da sem s kakšno svojo izjavo katero prizadela, se pa iskereno opravičujem.
Kdaj iti v Rim - Detelja mene je tudi moj koder prosil naj grem v nedeljo, da bi v soboto še lahko praznovali 2 RD
Pa ker je luna in vikend bo sigurno gužva in da bi se potem bolj na easy vse skupaj zgodilo. Drugače pa kot zakleto najina
trmasto ostajata v bušijih....mali ovenčki, a ne.
Drugače pa je moj koderček danes nekaj 'štrajkal' s telovadbo. Potem sva pa popoldne s kodrom imela en ful ful ful dolg sprehod (skoraj 3h) po PST in Jaršah. Je bilo tak luštno, sonček, sprehajalci, nosečke, vozičkarice, tekači, ptički....naš koderček pa je vse skupaj lepo prespal. Ko sva že skoraj hotela iti v P na pregled pa je končno začel migati. Sedaj se pa s kodrom bojiva, da ni koderček že v bušiju vzel verjetnosti in statistike...saj veste, koliko časa lahko spim, da mami ne bo norela in kolikšna je verjetnost, da bo mami ostala mirna kljub mojemu nemiganju