ej glih včeraj ko sva šla z lubijem na sprehod me sam enkrat tko vpr. "a si si mislila, da se boš danes 2v 1 še tukaj sprehajala" jaz pa niti v sanjah...tudi jaz sem imela občutek, glede na vse težave, da če do konc marca zdržim sem na konju...še gin. je rekla, da če bomo zdržali do 37t smo na konju...
midva z lubijem pa sva imela malo prej zajtrk (ma zobarja pol pa služba) pol pa sam reče, joj, ne morem nič vase spravit...pol pa ga vpr. kaj pa je narobe...pa reče eh nič...pa sem rekla, a te služba skrbi, ker imaš danes ful dela pol pa tisto "ja ja služba, ko je itak zdaj najpomembnejša" tisto kao ne...pol pa sem rekla menda pa se ja ne sekiraš glede poroda...pa je priznal, da ga to že ful muči...nisem si mislla, da mi bo to tako pokazal...sam mi je pa tako smešno na nek način...vsi okrog mene so ful nervozni pa čakajo pa ne vem kaj vse ne...jaz pa kao saj imam še 5 mesecev čas, tu pa tam me kaj zgrabi, če bo ful bolelo drugače pa nič...se še sploh ne zavedam, da sem pred rokom...sicer pa boljše...ko bo akcija bo pač akcija...mal bomo potrpeli pa se potem vse pozabi...bomo uživali....
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!