IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
Cveta:kako je bilo v ZOO,mi smo pa danes bili v LJ a ne v ZOO ,ampak v bolnici k smo šli k atiju.
Je bolje in čaka kdaj bo na vrsti za operacijo .
Sonček 
za tvojega atija. Me veseli, da je bolje ter da bi bil čim prej operiran. Verjetno hoče samo počakati, da najprej ti rodiš Aleksa potem pa bo še on opravil svoje
Drugače je bilo pa v živalskem vrtu noro dobro....kot prvo ful lepo sončno vreme, otrok je bilo vsaj 100x več kot vseh živalc, same mlade družine in še in še. Sprehod po živalcu mi je dobro del, sem šla čisto vse naokoli in tako videla vse živalce

. Naš koderček je vso pot nekaj migal, brcal in se zabaval v bušiju, popoldne pa mamico lepo v miru pustil na pikniku uživat. Torej - NIČ AKCIJE.
Detelja jaz sem danes še kar presenetljivo dobro odreagirala na vprašanja 'Ja, a ni še nič', najbolj smo se pa smejali tistim, ki so me spraševali kdaj imam rok in sva s kodrom odgovarjala 'ja predvčerajšnjem

' jaz sem drugače še vedno v fazi, ko čutim krče v spodnjem predelu bušija in po moje so to samo mišice, ki se širijo in s tem MV postaja mehkejši. Glede na lepo vreme bi jaz počakala še vsaj do srede, potem pa v P. Bomo videli a ne.