IZVIRNO SPOROČILO: detelja
ja...saj to je dobr, ker ne vem kaj me v bistvu čaka...vem da glih najbolj prijetno ne bo kaj več pa ne vem...mogoče bo hitr pa bom navdušena lahko bo dolgo trajalo in bom vse razočarana...bomo videli...so pa vsi bolj nevrozni kot jaz
moj gre danes v službo pa je že cel živčen, ker bom spet sama doma....
jaz sem imela nekako svojo "mantro" in se s tem poskusala tolazit .. da z vsakim popadkom sem blizje spoznanju moje pikice in da bolj kot boli, prej bo konec. Sva sla v porodno nasmejana in se ful zezala, se osebje je bilo navduseno, kok je dobr vidt nasmejan folk v porodni. Sem jim itak rekla, da ko bo slo zares, bo moj nasmesek cudezno izginil

Mislim, da je ful fino, da imas pozitiven pristop k celi zadevi in tudi osebje se odzove na to pol the best. Babca in student babistva, ki sta bila zadolzena zame sta bila tud take face, da samo kapo dol.
Takrat v porodni pises svojo zgodbo, odmisli vse kar si slisala in se koncentriraj nase. To je najvec, kar lahko naredis v danem trenutku.
Pa uzivaj se v sunki, jajckih in potici - jaz se jim odpovedujem zaradi dojenja

No sem pa spekla sarkelj in prekajeno puranovo stegno v testu, tko da sem tud jaz prisla do hmm neke vrste velikonocnih dobrot