Oj!
Danes malce zaspano, ker smo to noč bolj malo spali

drugače pa super

sinek je priden, lepo papa, lepo polni pleničke, je pravi mali šarmer in tak sladkec da bi ga kar pojedla
No zredila sem se za 12 kg, 4 dni po porodu sem bila pa na 3+. Tak da je kar šlo vse nekam
Sem videla da ste nekaj pisale o onih majčkah iz h&m -za dojenje. Jaz imam sposojene in so super! Pa paše mi da so spodaj malo širše. Po porodu imaš namreč tak hecen trebušček
Ricinusovo olje: se kupi v lekarni. V nemčiji babice dajo to za pit če si tam v 38, 39 tednu. Spiješ pa 2 žlici olja pomešan v 3 dcl mareličnega soka in 1 dcl radenske. Menda deluje... pa še sčisti te

. No, ja pred porodom itak nisem imela apetita in celi dan sploh nič nisem jedla

pa sploh nisem bila lačna... po porodu pa sem celo večerjo zmazala

aja v Mb ni klistirja in britja.
Kar se pa poroda tiče: ob 3 uri zjutraj me je začela strašno bolet medenica.. in to se je ponavljajo na 5 minut. Ob pol šestih sva šla k tašči v MB ( še nisem hotela v porodišnico, čeprav so bili popadki še kar na 5 min).tam me je malce minilo in sem slabi dve uri dremala... potem so se popadki vrnili, jaz pa še kar nisem htela it noter...pa sma šla v leclerca, pa baumaxa, bauhausa... pa še k mehaniku

in potem ob dveh popoldan sem se odločla da se raje greva pokazat

ker ob treh je preveč gužve na cesti

no tam so me takoj pregledli in mojemu rekli da naj gre domov nekaj pojest... in ob 16 uri so se začeli močnejši popadki in so mi dali epiduralno ( je kar trajalo in trajalo...vmes sem imela 5 popadkov, jaz sem mogla pa bit pri miru

), potem sem poklicala dragega in ko je ob pol petih prišel sem že čutla tiste končne popadke (tiščance al kak se jim reče), ostali me več niso boleli. Imela sem super super babico Barbaro

, zraven je občasno priskočila še babica Zlatka

, anestezistka je bila pa dr. Pogorelc če se ne motim - res super ekipa!! Zraven je bil tudi moj dragi seveda in potem je čez dobro urco na svet prijokal najin Mihael Tai. Porod ni bil ravno boleč, je pa res zanimiv občutek ko pride otroček na svet ... še lepši pa ko ti ga dajo na prsi..še prej pa ko vidiš, kako tvoj dragi prereže popkovino

V trenutku postaneš mama in zraven je ponosni ati... in na prsih štručka ki je samo vajina

drugače so ful pazili na moj presredek, tak da sem dobila samo par notranjih šivov ( punce, masirajte si presredek!! moja cimra si je in se ji je obrestovalo!!), dragi mi je pomagal držat noge oziroma hrbet ko sem bila še na boku, anestezistka me je držala za roke - oziroma jaz njo

... vam povem, dobra ekipa je res zlata vredna! In jaz morem rečt da je bil porod lažji kot sem mislila.. po porodu pa sem bila skoraj nič utrujena! In še to: res je da ko dobiš štručko v roke pozabiš na vse bolečine
Tako,zdaj pa šibam pogledat moja moška... pa upam da boste vse ki še čakate kmalu cartale
papa
< Sporočilo je popravil frutolina -- 17.4.2009 17:03:34 >