cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL

clock-img

19.06.2009, 17:11

clock-img

tatly

pencil-img

3949

IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

tia tudi samo pri meni je, pa pri nikom drugemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res?ce pa ji je ovokrat ales zizo tisco v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

19.06.2009, 17:16

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

no, razen tega da mi aleš večer pomaga. ja to vam lahko povem : predvčerajšnjim je to blo. jaz sem bla full zmatrana, in takoj ko je aleš prišo s službe, sem zaspala. on je pa še dolgo gledal tv. pa tia je seveda spala. potem pa vidi, da se tia nekaj premetavle in da z usti išče ciceka. pa mi pravi petra, tia bi cico. jaz seveda nisem čula nič, ker sem tak spala, te pa se čez čas zbudim in vidim, da mi aleš drži ciceka in ga rivle tii v ustauser posted image user posted image pa še ga naderem se pa bom ji dala, češ kaj te misliš da bom pustla otroka stradatuser posted image user posted image . ko sma se vjutro pogovarjala o tem, je bla prava fora, kak sma se smejala. pa to ni blo prvičuser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

19.06.2009, 17:51

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

user posted image user posted image user posted image
Noro!!!

Mi smo enkrat ležali vsi trije, Mark je še bil mali. Pa je bil Dušan brez majce, Mark vidi zizo in V AKCIJO!!!!
Midva seveda takoj v smeh, malemu pa je blo ful nerodnouser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 17:55

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

uuu, kak sem jaz zej spalauser posted image Je pasalo! Zaj pa še gremomalo venuser posted image

clock-img

19.06.2009, 19:26

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

no, razen tega da mi aleš večer pomaga. ja to vam lahko povem : predvčerajšnjim je to blo. jaz sem bla full zmatrana, in takoj ko je aleš prišo s službe, sem zaspala. on je pa še dolgo gledal tv. pa tia je seveda spala. potem pa vidi, da se tia nekaj premetavle in da z usti išče ciceka. pa mi pravi petra, tia bi cico. jaz seveda nisem čula nič, ker sem tak spala, te pa se čez čas zbudim in vidim, da mi aleš drži ciceka in ga rivle tii v ustauser posted image user posted image pa še ga naderem se pa bom ji dala, češ kaj te misliš da bom pustla otroka stradatuser posted image user posted image . ko sma se vjutro pogovarjala o tem, je bla prava fora, kak sma se smejala. pa to ni blo prvičuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image lepo si me nasmejala user posted image user posted image user posted image samo se je pa dobro znašel user posted image

clock-img

19.06.2009, 20:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.06.2009, 20:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2009, 21:33

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

čer,danes sem tak vesela,da sem lahko pocartala MIHAuser posted image user posted image user posted image  KAKI MANEKEN JE

clock-img

19.06.2009, 21:49

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

ki te ste vseuser posted image

clock-img

19.06.2009, 21:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2009, 21:55

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

morrak zakaj pa saj jutri bo bolje,ko ne bo več tak vroče

clock-img

19.06.2009, 21:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2009, 22:01

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

morrak kaj še novega pri vasuser posted image

clock-img

19.06.2009, 22:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2009, 22:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2009, 22:09

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

ja za enkrat za potrkat,razen moj ,ki se že skoraj 2 leti zdravi za visok pritisk,srčno bolezen in sprej ima za angino pektoris vse je podedoval po očetuuser posted image

clock-img

19.06.2009, 22:10

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ne mi spat pobegnit, pripravljam si nekaj za jest, pa pridem za 2 min uti nazaj...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

19.06.2009, 22:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2009, 22:12

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

jaz sem in bom še tukaj ADA

clock-img

19.06.2009, 22:13

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

morrakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 22:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2009, 22:15

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Štirje kirurgi se razglabljajo...

Prvi:
"Na operacijski mizi imam najraje imam knigovodje. Notri v njih je vse
prešteto."
"To ni nič v primerjavi z električarji.",pravi drugi :" Različne barvne
kode te vodijo od organa do organa. Ni šans, da bi zgrešil."
"Meni so najbolj všeč knjižničarji, v njih je vse lepo zloženo po abecednem
redu", pravi tretji.
Četrti pa pravi:"Najbolj enostavno je operirati šefe! Ni srca, ni možganov,
ni jajc. In najboljše:
Glava in rit sta med seboj zamenljivi!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

19.06.2009, 22:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2009, 22:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2009, 22:18

clock-img

ada2

pencil-img

7402

morrak kaj zanimivega bi pa ti rada vedela?

a ti malo lušte naredim, da sva se z barbaro končno danes v živo spoznale, pa da sem vidla Maia, pa obe Stelli, pa Pio...

pa določili smo, da bo Miha imel od suncicice stello, da če bo slučajno kaj čez plot skakal k tatlyjini stelli, da se ne bo v imenu zmotiluser posted image user posted image

pa da je na UZ-ju doktorca za miha rekla "obrnite jo", kljub temu, da je bil brez pleničke in je kazal vso svoje premoženjeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem