writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL

clock-img

08.07.2009, 08:53

clock-img

playgirl

pencil-img

94

jutro, imam malo časa ker še mi mala spi, sva se zjutraj ob petih smejale, ko je ati mogo it delat mi2 pa lepo nazaj spatuser posted image user posted image
danes pa nebova nič zunaj je mrzlo pa še nekaj se k dežu spravlauser posted image

clock-img

08.07.2009, 09:22

clock-img

tatly

pencil-img

3949

oj
marusa,mai,ema-cudoviti steuser posted image user posted image user posted image tudi jaz bi hotela maruso videt

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

08.07.2009, 09:24

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: deja777

evo da se ne mučite

http://sl.netlog.com/mrdtomaz

jaz to čisto nič ne razumemuser posted image user posted image user posted image

kaj pesa natiravle al se z onim meniuser posted image

eh...user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

08.07.2009, 09:26

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dež je pa nehal.... grem jaz zdaj hitro miha zrihtam, pa gremo na banko.... mora nuša položit zasluženouser posted image  je dobila od babic in dedkov nekaj malega za spričevalo, pa nekaj za RD, pa mi bo punca čez počitnice vse zapravila, če ne shranimouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

08.07.2009, 10:00

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image   user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

08.07.2009, 10:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image   user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

kaj pa je?

mi2 sma od zdravnika, je ok morema edino do ponedeljka še AB jemati potem pa upam, da bo.
ob 18pa mam še prvi posvetovalnico z danajo. bomo vidli koliko je zrasla in se zredila.

mihi hvala!

tatly včeraj si zgleda spregledala- petra je še vedno brez neta?

clock-img

08.07.2009, 10:42

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

dobro jutro
mi smo imeli hudo noc,zgleda da te spremembe malo tezje prenasatauser posted image user posted image .
bobnelo pa je ponoci prav pa lilo tudiuser posted image - sem pustila perilo na balkonu....

Stella in Pia

clock-img

08.07.2009, 10:53

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

user posted image
tako pa mi izgledamo ko se vozickamouser posted image user posted image user posted image

user posted image
in ena kar tako......

Stella in Pia

clock-img

08.07.2009, 11:04

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

te pa grem pospravljat ce ni nobeneuser posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

clock-img

08.07.2009, 11:08

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj
marusa,mai,ema-cudoviti steuser posted image user posted image user posted image tudi jaz bi hotela maruso videt

ja saj bi že bil počasi čas, da se malo vidimo pa kakšno rečemo... user posted image

clock-img

08.07.2009, 11:27

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

ce katero zanima pravilno nosenje otroka je tukaj link.....morda bo kateri koristilo.

http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1583-Dojencek_2008_splet.pdf

Stella in Pia

clock-img

08.07.2009, 11:37

clock-img

tatly

pencil-img

3949

deja-petra nima racunalnika ji ga matej popravlja
joj pia in stella sta tudi prekrasni

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

08.07.2009, 11:38

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: deja777

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

kaj pa je?

ja kaj je... dež, pa ne moremo nikamor iti....

no, pa pač pospravljamouser posted image  počasi pa gvišnouser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

08.07.2009, 12:04

clock-img

tatly

pencil-img

3949

ada ce se bos tak jezila bos cela zgubanauser posted image user posted image user posted image
nasa falotka je danes sama hodla ob mali miziciuser posted image user posted image user posted image user posted image
EMA VSE NAJ NAJ ZA MINI 8 ROJSTNI DAN

clock-img

08.07.2009, 12:21

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ada ce se bos tak jezila bos cela zgubanauser posted image user posted image user posted image
nasa falotka je danes sama hodla ob mali miziciuser posted image user posted image user posted image user posted image
EMA VSE NAJ NAJ ZA MINI 8 ROJSTNI DAN

bom si pa polže dala na faco, pa nem več zgubanauser posted image user posted image

sem ti rekla, da bo stella hitro hodila, ko je že tak stabilnauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

08.07.2009, 12:22

clock-img

tatly

pencil-img

3949

ADA TE PA zdaj ko je tako dezevno gremo puzov iskat da si bos zalogo naredlauser posted image

clock-img

08.07.2009, 12:35

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

V soboto nam napovedujejo 21 stopinjuser posted image
Kaj se lahko pri 21. v morju kopaš???=?

clock-img

08.07.2009, 12:38

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ADA TE PA zdaj ko je tako dezevno gremo puzov iskat da si bos zalogo naredlauser posted image

komot, kje začnema? pri tebi ali pri meni, se mi zdi, da jih imamo vsi ogromnouser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

08.07.2009, 12:48

clock-img

playgirl

pencil-img

94

user posted image
ewo mojega malega sončeka, sam smejala bi se  user posted image

clock-img

08.07.2009, 12:55

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dan!

kar se vremena tiče... škoda izgubljat besede user posted image user posted image user posted image user posted image

ada tisto zadevo na FB za menjavo sličic pa še moram pogruntat, mi ni najbolj jasno user posted image user posted image

aja, na mamini čvekalnici smo se nekaj menile, da bi se naslednji teden v sredo popoldan dobile na kavi...če je katera za??? mislim, da ostale ne bi imele kaj proti... več nas bo bolj bo veselo user posted image user posted image

clock-img

08.07.2009, 12:56

clock-img

trezika

pencil-img

3981

playgirl tvoja je pa ko Maruša... zjutraj pogledam v posteljico in najprej vidim njen veeeliiiiiiik nasmešekuser posted image user posted image

clock-img

08.07.2009, 13:04

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

za STELLO in  PIO kak sta lepi ,ko cukerčekuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2009, 14:09

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Maruša mi že dve uri spi user posted image

clock-img

08.07.2009, 14:14

clock-img

ada2

pencil-img

7402

meni tudi miha že od 11 spi....

mene pa bodo naši verjetno nekam poslali s totimi bučkamiuser posted image  že celi teden samo bučke jemouser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

08.07.2009, 14:15

clock-img

ada2

pencil-img

7402

aja, trezika za tiste slikice na FB pa samo potrdi pa jeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem