writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL

clock-img

16.05.2009, 08:57

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobro jutro!user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

16.05.2009, 09:20

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

Timon pa vleče v usta pa piha v njih user posted image ampak ga bo že minilo. k sreči mam ga na okah ko se ki tak suče, da rs kakih ogorkov v usta ne vleče. ker ko začne pihat že vem da vidi cigaret user posted image

Monchy, Mark si tudi da od atija cigaret v usta pa prazno piksno v roke, te pa se na balkonu nastavla, da ga ja vsi vidijouser posted image
Samo jaz vedno rečem, da ne bo kadil pri 15., ko bojo drugi začeli, ker mu ne bo več zanimivo. Bo lahko reko "eh, jaz sem to že pri dveh letih delal"user posted image

user posted image user posted image user posted image dober je user posted image user posted image user posted image
ma ja to maš pa mogoče prav .. upam da maš no user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

clock-img

16.05.2009, 09:27

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Jaz tudi user posted image Fajn bi blo....

Grete kaj ven? Meni se taaaaaak ne da.......................

clock-img

16.05.2009, 10:15

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

mi gremo user posted image ampak naj se falot zbudi 

clock-img

16.05.2009, 11:08

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dan!
Mi smo pa glih z dopoldanskega sprehoda user posted image pikica ful uživa v vozeku... meni pa tut paše, da se razhodim user posted image

clock-img

16.05.2009, 19:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.05.2009, 19:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.05.2009, 20:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.05.2009, 20:46

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

morrak hvala user posted image pol te pa je vredi neke razkurlo user posted image  

clock-img

16.05.2009, 21:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.05.2009, 21:35

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

morrak pri meni se tudi vleče več kot pol leta ju3 pa bom tašči povedala kar mislim pa me boli k**** user posted image

clock-img

16.05.2009, 21:39

clock-img

ada2

pencil-img

7402

daj morrak povej kaj te je razuser posted image ... sicer pa mislim, da bi na to temo imela jaz tudi veliko za povedat... kdo pa neuser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

16.05.2009, 21:44

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

jaz sem pač takaa, da mene j***  v glavo ne bo nihče, še posebaj pa ne tašča user posted image mislim da je zadna na svetuuser posted image

clock-img

16.05.2009, 21:47

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

jaz sem pač takaa, da mene j***  v glavo ne bo nihče, še posebaj pa ne tašča user posted image mislim da je zadna na svetuuser posted image

user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

16.05.2009, 21:49

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mene pa jezi, da nisem dobila potrditve rezervacije za morje, sem včeraj preko interneta rezervirala, pa nisem odgovora dobilauser posted image , pa na telefon se mi danes ni nihče javil.... bom spet v ponedeljek probala.

Ada vas ´ma rada!

clock-img

16.05.2009, 21:59

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

ada grozni so na  ageencijah ja user posted image midva sva šla pred 2 letoma v tunizijo in nama dali letalske karte od drugih dveh. in midva luzerja nisva skužla dokler nisva prišla v zaggreb na letališče ko niso karte in passporti štimali user posted image user posted image user posted image skoraj sva ostala doma user posted image ampak se je hb vse porihtalo 

clock-img

16.05.2009, 22:02

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ne, jaz sem kar direkt lastnika kontaktirala... agencije si potem še svojo provizijo nabijejo, pa... eh, imam tudi slabe izkušnje z njimi. zato rajši tako direktuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

16.05.2009, 22:03

clock-img

ada2

pencil-img

7402

joj donnauser posted image user posted image user posted image  sem študirala zdaj, kdo user posted image  je to na FBuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

16.05.2009, 22:28

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

joj donnauser posted image user posted image user posted image  sem študirala zdaj, kdo user posted image  je to na FBuser posted image

hehe user posted image user posted image   drugače maš pa res lepe slike gor - sploh Miha je res čudovituser posted image

clock-img

17.05.2009, 06:54

clock-img

Anonimen

Dobro jutro!

kako kaj?
vreme je krasno, kar se tudi vidi pri vašem/našem čvekanju.
no jaz sem pa aneja včeraj prvič pustila čez celi dan, da ni šel spat in morem reči ni bila taka kriza kot sem prvo mislila da bo. res je bil potem ob 6 že katastrofalno siten in je ob 18.45 že spal- je pa spal celo noč do 6.10-  nekje enako pa vstane tudi te ko grema spat ob 20 ali 21 uri.

želim vam lepo nedeljo!
papa

clock-img

17.05.2009, 06:55

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

dobro jutro!!!

midvi sma že pred 6 vstale, zgleda da tia lahko gre ob 7 zvečer, ali ob 10 spat, stane vjutro do pol 7. mami pa še bi tak ajala....no grem zaj zajtrk si pripravim, kavo skuham, pa še vam jo bom user posted image user posted image user posted image
uživajte v upam da lepem nedeljskem dnevu

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

17.05.2009, 07:00

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

deja kak si me te folgala prehiteti, ko sem jaz pisala, še nič ni blo
user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

17.05.2009, 07:02

clock-img

Anonimen

sem bila za par sekund hitrejšauser posted image

junijke mamo že tri user posted image , dveuser posted image in enegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2009, 07:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.05.2009, 07:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem