cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL

clock-img

19.05.2009, 06:47

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

dobro jutrooo

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

19.05.2009, 06:59

clock-img

tatly

pencil-img

3949

dobro jutro
morak-lepo si mi luste naredla user posted image user posted image ti  tii

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

19.05.2009, 07:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.05.2009, 07:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.05.2009, 07:09

clock-img

tatly

pencil-img

3949

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

aja dobro jutro in ena user posted image  za vse. Tatly sem naredila take lušte z morjem, da jo je reva pozabila skuhati user posted image

samo res.madona je lepo.ki te je to

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

19.05.2009, 08:11

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

dobro jutro 

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

clock-img

19.05.2009, 08:51

clock-img

Anonimen

Dobro jutro!

clock-img

19.05.2009, 08:56

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Dober dan!
Hvala za kavo, morrak!

Midva bi mogla že zdavnaj v laboratorij, mama 2 lončka za nafilati, pa revež ne more ne kakati in ne lulati....
Kaj pa naj zdaj naredimauser posted image

clock-img

19.05.2009, 12:48

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dan!
Nama so pa končno klimo priklopili user posted image user posted image user posted image bomo lažje dihali v tej vročini user posted image

Sem videla da je bilo nekaj govora o hujšanju... jaz pa tašča začneva v ponedeljek z ločevalno dieto... user posted image Sem jo pred dvema letoma že preizkusila in vem da deluje user posted image

clock-img

19.05.2009, 14:28

clock-img

katjakokol

pencil-img

1675

o kaki lep da
kaj zdaj ka se vse kje kopate al skrivate v senci
jaz se pomfri specem in gremo jest pa itak ati  pride komaj ob 3h
te pa se napapcamo in ze pokamo na ptuj malo v soping v qlandio

jutre pa mama z maiem slikanje kolkov

suncicica kaj se velja za jutri da grema na kavo
a se se ktera pridruzi?????????????'

ada prides se ti????

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

clock-img

19.05.2009, 16:30

clock-img

minca_n

pencil-img

275

no da vam zaupam kaj se mi je zgodilo danes oz. mojima pinčkama.
včeraj smo dobile 3-ji pikec in danes okoli 15.99 ure je zakuhala nia, kakšnih 15 min za njo pa še zoja.
zgleda da so enojajčni dvojčki zares zelo povezani...
aja da se še pohvalimo.
pri 9-ih mesecih imamo:
zoja:
6890g, 65 cm
Nia:
6860g, 62 cm 

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

clock-img

19.05.2009, 16:50

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mi smo bili v rakičanu, adam je naročen 8.10 za operacijo, jaz pa imam dvojne nove hlače in 2 novi majiciuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

19.05.2009, 18:30

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Kak pa ste ve zgovorne.......user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki so vam otroci že meli angino, mi prosim nekaj povejte- ali so vzeli otrokom vzorec iz grla in ga pregledali, ali ne?
Markiju je namreč samo odprl usta in takoj povedal, da je virusna angina. Calpol po potrebi, drugega zdravila ni.
Fora pa je, ker je Mark še bruhal in pravkar so se mu pojavili gosti rdeči izpuščaji, pa smo klicali nazaj v ZD, kjer pa so nam povedali, da je možna škrlatinka. Pa jutri spet nazaj...........

clock-img

19.05.2009, 19:26

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

katja kaj si kupla v qulandiji

clock-img

19.05.2009, 20:26

clock-img

katjakokol

pencil-img

1675

IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

katja kaj si kupla v qulandiji

nic kaj nekaj malega fasnge in nekaj ze za v soboto za roj.dan

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

clock-img

19.05.2009, 20:48

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

aha jaz pa sem si zaj privoščila kornet

clock-img

20.05.2009, 06:58

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

dobro jutro!!
pa evo skodelico kaveuser posted image user posted image , kera če. nič nismo več zgovorne glih tu gor, se mi zdi.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

20.05.2009, 07:37

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Dobro jutro!

clock-img

20.05.2009, 10:06

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Kak pa ste ve zgovorne.......user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki so vam otroci že meli angino, mi prosim nekaj povejte- ali so vzeli otrokom vzorec iz grla in ga pregledali, ali ne?
Markiju je namreč samo odprl usta in takoj povedal, da je virusna angina. Calpol po potrebi, drugega zdravila ni.
Fora pa je, ker je Mark še bruhal in pravkar so se mu pojavili gosti rdeči izpuščaji, pa smo klicali nazaj v ZD, kjer pa so nam povedali, da je možna škrlatinka. Pa jutri spet nazaj...........

Adam je imel velikokrat angino, pa so mu bris grla naredili samo 1x.
isto kot ti praviš je bilo pri prejšnji angini... najprej ga je grlo bolelo, pa kašljat je začel in iz nosa se mu je vlivalo, potem je dobil vročino, potem je začel bruhat, drugi dan je pa dobil še izpuščaje... zdravnica je po telefonu rekla, naj ga pripeljemo pokazat, ker je lahko škrlatinka, ampak na srečo je bila samo šesta bolezen. upam, da Mark tudi nima škrlatinke user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

20.05.2009, 10:09

clock-img

ada2

pencil-img

7402

drugače pa sem bila včeraj ful žalostna.... sem zvečer enega dobrega prijatelja srečala in... no, ni mu dobro, čaka na operacijo srca, zgleda precej slabo, pa tudi volje mu že primanjkujeuser posted image user posted image user posted image
še sreča, da sem ga srečala samo z mihom, ker sem potem čez cel park jokala...
če ima katera kaj oveč pozitivne energije naj jo pošljeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

20.05.2009, 11:00

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Jaz vam je pošiljam nekaj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dajmo punce,  pomaga!

clock-img

20.05.2009, 11:33

clock-img

Anonimen

jaz sem še tu, da ne bo katera mislila, da sem že v P pobegnilauser posted image no pa zgleda da še lep čas nebom. je pa zelo malo časa za net. sicer pa vidim, da ste tudi ve bolj ali manj neaktivne čveke. lepo vreme je pač treba izkoristiti, ne.

mamamajča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za marka.

lep dan!

clock-img

20.05.2009, 12:20

clock-img

trezika

pencil-img

3981

MI smo pa danes 2 meseca stari user posted image user posted image user posted image

ada user posted image user posted image user posted image za tvojega prijatelja

deja ne pozabi javit, ko boš tako daleč user posted image

Aja, vam moram povedat, da se je Matej čisto vživel v vlogo atija...on bi še kar po enega bebija šeluser posted image samo meni še ni takoj...

clock-img

20.05.2009, 13:30

clock-img

meta21

pencil-img

4980

No, če pa takole čvekate, vam pa še jaz lahko sledimuser posted image

Lep pozdrav vsem skupaj na štajerski konec... Sem prišla pogledat, če je Anej že dobil bratca ali sestrico pa vidim, da neuser posted image

No, poštemplala sem se... Pridem še kaj naokoli, deja ti pa le javi veselo novičko, ko bo tak dalečuser posted image

clock-img

20.05.2009, 14:57

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

nakup pestunje se mi je obrestoval.........

Stella in Pia

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem