evo mene in eno popoldansko kavico za vse!
Dopust končan,danes sem že v službi....po več kot dveh tednih...prve ure me je kar matralo,da sem na čisto prišla z mejli...zdaj sem pa že kul

...pa še kar ne dojemam,da imam pogodbo za nedoločen čas...včeraj je postala veljavna
Pet dni smo preživeli v hribih.Potem pa smo lenarili doma.Živa je super,tri tedne gorenjskega zraka ji je zelo dobro delo,nič več ne pokašljuje

in lepo diha.
Jaz sem se malo odpočila,kaj dosti pa ne,ker sem vsa nervozna in anksiozna....po mojem zaradi hipertiroze

,očitno se me loteva tudi fibromialgija(boli me celo telo po malem) ali pa sindrom kronične utrujenosti....moja dr. pravi,da bo treba spet malo na AD,da je to ziher zaradi premalo seratonina v možganih

...malo sem prečekirala na netu in v veliki meri je moje stanje s ščitnico za to lahko krivo...
Moj je še vedno razpet med bolnico in ambulanto....jutri ima kontrolo in bo upam jasno,kaj bodo naredili z njegovo ramo.Izboljšanja pa itak ni,še noga in hrbet ga bolita,ker sedaj tudi drža ni več ravna zaradi premaknjene rame.Pa še včeraj je bil urgentno na ORL,da so mu nek tur za ušesom rezali....je rekel,da še malo,pa bo znorel,če ne bo končal te bolniške
Drugače pe,poletje je še tu...morje je toplo,tako,da bomo še nekja tednov verjetno uživali na plažah...
Sicer pa jaz osebno komaj čakam na zimo

....letos me vročine preveč matra.
Zaenkrat dovolj....moram še kaj narediti....da ne bodo rekli,da sedaj pa zabušavam ...