IZVIRNO SPOROČILO: mml
NRMM upam, da bo Maša hitro OK, če te kaj zanima pa saj veš...gsm in podobono...
zbiramo predloge za decembrsko srečanje naših čmrljev in čebelic...tako da s plani in idejami na plan, sicer bova z lonjo naredili po svoje
Mml sem že mislila nate in zopet mislim

. Maša je že ok, se prav fino drži,sicer je dobila drisko zgleda da od AB,ampak bomo tudi to rešili. Je pa mene zdaj nekaj uhapsnilo in moža. Prej sem prišla domov z 38,5 vročine, kašljam za pop....in boli me v prsih. Sicer sem malo prej pojedla aspirin complex in se trenutno kar fajn počutim. Mml misliš,da sm za k dr,glede na to,da me med kašljanjem boli v prsih? Lani se mi je zgodilo enako,ampak je ostalo samo pri prehladu......sploh ne vem,kaj nardit. V službi imam gužvo za znoret, ampak najprej zdravje. ra
Imate pestro zaradi gripe?
JanJan ti pa mal preveč delaš, drugič si malo večjo kavo skuhaj,pa kaj več napiši

. Pozdravite se!
Izabela kako fanta? Bi nam ti kakšno slikico pokazala?
Lonja,te je zjutraj kaj kolcalo? Ko sem gledala slike snega na Vrhniki,sem se spomnila nate. Naj ti selitev hitro mine.
Bino kako ste?
A ste se naklepetale? Kar pa se srečanja decemberčkov tiče,pa sem jaz za. Če bi nas bilo iz te strani Trojan in iz vaše strani Trojan ravno fifti fifti,bi lahko srečanje naredili kje v Celju,kje pa pojma nimam.
Se grem malo z puncama igrat,počasi pa gremo itak spat.
Lepo bodite!
Lp