Dan!
Danes sem pa doma,ker potem oba praznika delam.Prav paše in še koristno delo sva naredila,peljala sva našega
na striženje po dolgem zimskem "zanemarjanju"...tako je bil zaraščen,da je frizerki mašinca štekala
...zdaj je spet lep,ampak na žalost brez brade...kar se ravno ne spodobi velikim šnavcerjem,ampak po zadnjem napadu sosedovega dogo argentinota je dobil veliko grdo rano na bradi in je bilo edina rešitev postriči na nulo,da se bo to pocelilo in odpadlo.Živa je bila navdušena nad novo podobo našega pesjana in na poti iz vrtca mu je nonstop razlagala,kako je lepi.
ac in lonja

za vrtec!
Se spomnim,kako smo mi čakali,ko smo že mislili,da še eno leto ne bo nič,je prišla odločba,da jo decembra lahko pripeljemo.In sedaj navdušena hodi,samo zjutraj se noče oblačit

,če bi lahko šla v pižami bi bila najbolj zadovoljna.
NRMM lepo pot vam želim,prijeten let!
JanJan,ja še je čas nahodov...pri nas v službi je kar nekaj kihajočih in kašljajočih....mene osebno pa itak alergija matra,tako,da kiham in šmrkam kakorkoli obrneš.Pozdravi se
Grem sedaj malo lenarit,potem pa po Živo k mojim...je šla dol spat,ker sem bila jaz polna dlak in sem morala pod tuš....ona pa bi hotela,da grem z njo v posteljo....
Lepo popoldne vsem!